Cele mai frumoase femei din lume - GALERIE FOTO

Actriţele Sophia Loren, în vârstă de 76 de ani, Catherine Deneuve, în vârstă de 67 de ani, şi Helen Mirren, în vârstă de 65 de ani, au fost incluse în topul 10 al celor mai frumoase femei din lume, alcătuit de compania Wizard Jeans, informează contactmusic.com.

2308 afișări
Imaginea articolului Cele mai frumoase femei din lume - GALERIE FOTO

Actriţa spaniolă Penelope Cruz, în vârstă de 36 de ani, se află în fruntea acestui clasament (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele trei actriţe, considerate adevărate "veterane" ale industriei cinematografice, au împreună 205 ani, însă au reuşit, în ciuda faptului că au trecut de prima tinereţe, să fie incluse pe această listă.

Vezi aici GALERIE FOTO cu cele mai frumoase femei din lume.

De altfel, toate cele 10 femei din top au trecut de vârsta de 30 de ani. Actriţa spaniolă Penelope Cruz, în vârstă de 36 de ani, se află în fruntea acestui clasament.

Top modelul german Claudia Schiffer, în vârstă de 39 de ani, ocupă poziţia a doua, iar actriţa britanică Kristin Scott Thomas, în vârstă de 49 de ani, a ocupat poziţia a treia.

Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 39 de ani, s-a clasat pe locul al patrulea, urmată de Catherine Deneuve, pe locul al cincilea.

Helen Mirren se află pe poziţia a şasea, iar actriţa sud-africană Charlize Theron, în vârstă de 34 de ani, pe poziţia a şaptea.

Actriţa britanică Kate Beckinsale, în vârstă de 36 de ani, ocupă locul al optulea, fiind urmată de actriţa britanică Natascha McElhone, în vârstă de 40 de ani, şi de Sophia Loren, în vârstă de 75 de ani.

"Femei precum Beyonce şi Cheryl Cole sunt sexy şi drăguţe, dar adevărata frumuseţe este ceva care vine din interior şi, de obicei, necesită o anumită maturitate. Epoca în care femeile de 40 de ani erau considerate bătrâne a trecut de mult timp", a declarat Anthony Edwards, purtătorul de cuvânt al companiei de articole vestimentare Wizard Jeans.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici