CEO-ul Apple, Tim Cook, se poate lăuda că s-a îmbogăţit cu aproape 15 mil. de dolari în 2020

  • CEO-ul Apple a încasat 14.7 milioane de dolari în 2020
  • Cheltuielile pentru călătoriile lui Tim Cook au fost de 432.564 de dolari
  • Şefii executivi de la Apple au încasat în total peste 120 de milioane de dolari
488 afișări
Imaginea articolului CEO-ul Apple, Tim Cook, se poate lăuda că s-a îmbogăţit cu aproape 15 mil. de dolari în 2020

Bogaţii lumii nu au suferit atât de mult în pandemie. Şeful Apple, de exemplu, şi-a mai adăugat în conturi 15 milioane de dolari.

Chiar dacă este CEO-ul uneia dintre cele mai puternice companii din lume, Tim Cook nu a stat pe loc în 2020. El s-a plimbat mai mult ca în 2019: factura pentru călătoriile cu avionul a fost de 432 de mii de euro. O creştere cu 37% faţă de anul precedent.

Din suma de 14.7 milioane de dolari încasată de Cook, majoritatea banilor au fost din creşterea acţiunilor. Poate pare surprinzător, dar Cook a încasat 115 mii de dolari pentru zilele de concediu de care nu a profitat! O creştere cu 25% faţă de 2019.

Tim Cook nu a încasat cei mai mulţi bani prin programul de compensaţie de la Apple. Alţi şefi executivi au primit în total peste 105 milioane de dolari.

Cât au încasat liderii Apple:

 

  • Luca Maestri - 26.3 milioane dolari
  • Kate Adams - 26.2 milioane dolari
  • Deidre O'Brien - 26.3 milioane dolari
  • Jeff Williams - 26.3 milioane dolari
  • Tim Cook - 14.7 milioane dolari

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici