CEO-ul platformei online Netflix i-a oferit preşedintelui Obama un rol în serialul "House of Cards"

CEO-ul platformei online Netflix i-a oferit preşedintelui american Barack Obama un rol în serialul "House of Cards", o dramă politică difuzată exclusiv online, ce prezintă intrigile din administraţia americană.

168 afișări
Imaginea articolului CEO-ul platformei online Netflix i-a oferit preşedintelui Obama un rol în serialul "House of Cards"

Barack Obama (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Marţi, directorii unora dintre cele mai importante companii din lume din domeniul tehnologiei, inclusiv managerii de la Google, Apple şi Facebook, s-au reunit la Washington şi s-au întâlnit cu preşedintele Barack Obama pentru a analiza impactul pe care îl au programele de securitate ale administraţiei americane în domeniul supravegherii, informează contactmusic.com.

Dar, înainte de a se aşeza la masă pentru a analiza această chestiune, preşedintele Obama l-a întrebat pe Reed Hastings, CEO-ul platformei online Netflix, despre acţiunea din viitorul sezon al serialului "House of Cards", premiat cu Emmy, în care Kevin Spacey joacă rolul unui politician corupt şi foarte abil.

"Mă întreb oare dacă Reed ne-a adus câteva copii în avans cu noul sezon «House of Cards»", a spus Barack Obama.

Reed Hastings s-a folosit imediat de această şansă pentru a-l întreba pe Obama dacă vrea să apară în serial: "Aţi vrea să aveţi un «cameo» (mic rol, în calitate de invitat special, n.r.)?".

Evitând oferta ce tocmai îi fusese făcută, Obama a preferat să glumească, vorbind despre eficienţa de care dă dovadă personajul interpretat de Kevin Spacey: "Mi-aş dori ca lucrurile să fie atât de nemilos de eficiente (ca în serial, n.r.). Îl priveam pe Kevin Spacey şi îmi spuneam: «Wow! Omul ăsta rezolvă o mulţime de lucruri!»".

Cel de-al doilea sezon al serialului "House of Cards" va avea premiera pe platforma Netflix pe 14 februarie.

Serialul "House of Cards", care îi are în rolurile principale pe Kevin Spacey şi Robin Wright, a câştigat în acest an trei premii Primetime Emmy - din nouă nominalizări -, impunându-se inclusiv la categoria "cel mai bun regizor" (David Fincher). Acelaşi serial a primit şi patru nominalizări la premiile Globul de Aur din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici