Certificatul de deces al lui Michael Jackson a fost modificat

Certificatul de deces al lui Michael Jackson a fost modificat recent pentru a se specifica faptul că artistul american a fost ucis, informează bbc.co.uk.

372 afișări
Imaginea articolului Certificatul de deces al lui Michael Jackson a fost modificat

Certificatul de deces al lui Michael Jackson a fost modificat (Imagine: www.tmz.com)


Acest document oficial a fost modificat de autorităţile americane, care au precizat că decesul starului a fost provocat de "o injecţie (cu un medicament, n.r.) făcută de o altă persoană".

Organele de anchetă americane au concluzionat că un cocteil puternic de medicamente eliberabile pe reţetă au provocat moartea celebrului cântăreţ.

Concluzia medicilor legişti, aceea că starul a fost ucis, măreşte probabilităţile ca medicii acestuia să fie oficial puşi sub acuzaţie pentru omucidere.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, în locuinţa sa din Los Angeles, la vârsta de 50 de ani.

Poliţia l-a chestionat pe medicul personal al starului, Conrad Murray, însă acesta nu a fost arestat. Conrad Murray a negat, însă, vehement acuzaţia de omucidere prin imprudenţă, vehiculată de presa americană.

Michael Jackson va fi înmormântat pe 3 septembrie, în Forest Lawn Memorial Park din California. Doar familia şi prietenii apropiaţi vor participa la această ceremonie.

Între timp, o înregistrare video care pare să îl prezinte pe celebrul cântăreţ american coborând dintr-un vehicul aparţinând Institutului de medicină legală din Los Angeles a fost postată pe internet. Postul de televiziune RTL a regizat această secvenţă şi a postat-o pe YouTube, aceasta fiind vizionată de 880.000 de utilizatori într-o singură zi.

Video Stirileprotv.ro

Heike Schultz, purtătoarea de cuvânt a postului de televiziune german, a declarat că această acţiune a fost, de fapt, un simplu experiment: "Am dorit să demonstrăm cât de uşor pot fi manipulaţi oamenii prin postarea pe internet a unor înregistrări video trucate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici