Charlize Theron, în mijlocul unei controverse: Actriţa, aspru criticată după ce a comparat intruziunea presei cu un viol - VIDEO

Actriţa sud-africană Charlize Theron a declanşat o serie de reacţii vehemente din partea publicului şi a unor organizaţii umanitare, după ce, în timpul unui interviu, a comparat intruziunea presei în viaţa particulară cu un viol.

255 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron, în mijlocul unei controverse: Actriţa, aspru criticată după ce a comparat intruziunea presei cu un viol - VIDEO

Charlize Theron (Imagine: Hepta)

Starul hollywoodian, care se află în Marea Britanie, pentru a promova noul ei film, "A million ways to die", a făcut această remarcă în momentul în care a fost întrebată, la Sky News, dacă a căutat informaţii despre ea pe Google, scrie Daily Mail.

"Nu fac asta, deci pentru mine asta e scăparea. Când începi să trăieşti în lumea aceea, şi faci asta, începi să te simţi violată...", a răspuns actriţa.

Întrebată, în continuare, dacă o deranjează chiar atât de tare, Charlize Theron a spus: "Da, atunci când vine vorba despre copilul tău şi despre viaţa ta privată. Cel puţin eu aşa gândesc. Unii oameni pot să facă tot felul de dezvăluiri despre viaţa lor, însă sunt unele lucruri în viaţa mea pe care le consider sacre şi sunt foarte protectoare".

Declaraţiile actriţei au fost urmate de un val de critici, atât din partea fanilor, postate pe diferite reţele de socializare, cât şi din partea unor organizaţii care luptă pentru victimele violului.

"Ar trebui să spună asta unei victime a violului", "Cât de stupidă comparaţia, sunt furioasă", "Cum îndrăzneşte Charlize Theron să compare intruziunea presei cu un viol? Încearcă să spui asta unei victime a violului", "Deci, Charlize Theron face această comparaţie în timpul unui interviu acordat unui reprezentant al presei. Este o ipocrită, este dezgustător", sunt câteva dintre comentariile postate.

De asemenea, o reprezentantă a unei organizaţii umanitare, Katie Russell, a declarat: "Pentru noi, este întotdeauna dezamăgitor când o persoană cunoscută foloseşte un astfel de limbaj şi transformă violenţa sexuală într-o metaforă pentru altceva. Nu este niciodată potrivit să faci asta şi minimalizează experienţa unei victime a violului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici