Charlize Theron şi Ryan Reynolds s-au despărţit

Actorii Charlize Theron şi Ryan Reynolds s-au despărţit după o relaţie care a durat doar două luni, potrivit unor surse citate de presa americană.

539 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron şi Ryan Reynolds s-au despărţit

Charlize Theron şi Ryan Reynolds s-au despărţit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tabloidele americane au afirmat pentru prima dată că cei doi artişti formează un cuplu în luna iunie, după ce motocicleta actorului canadian a fost văzută în faţa reşedinţei pe care Charlize Theron o deţine în Hollywood, Los Angeles, informează contactmusic.com.

Impresarii actriţei sud-africane au alimentat zvonurile despre relaţia dintre cele două staruri în iulie, atunci când au refuzat să nege faptul că Charlize Theron formează un cuplu cu Reynolds, fostul soţ al actriţei Scarlett Johansson.

Potrivit tabloidului Us Weekly, Ryan Reynolds a fost acela care a pus capăt acestei relaţii, la sfârşitul lunii iulie.

Divorţul dintre Ryan Reynolds şi Scarlett Johansson a fost pronunţat oficial pe 1 iulie.

Actriţa sud-africană s-a despărţit, la rândul ei, anul trecut, de actorul Stuart Townsend, cu care a avut o relaţie timp de mai mulţi ani.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.

Ryan Reynolds, starul din comedia romantică "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", în care a jucat alături de Sandra Bullock, este un actor canadian de film şi televiziune care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul TV "Two Guys and a Girl". Actorul canadian poate fi văzut în această vară în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici