Charlize Theron vrea să zboare în spaţiu

Actriţa sud-africană Charlize Theron a declarat că îşi doreşte să ajungă în spaţiu la bordul unui zbor comercial organizat de compania Virgin Galactic, deţinută de magnatul britanic Richard Branson.

256 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron vrea să zboare în spaţiu

Charlize Theron vrea să zboare în spaţiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt deschisă în faţa ideii de a zbura în spaţiu. Compania lui Richard Bronson va organiza zboruri comerciale, nu-i aşa? Am auzit că va fi destul de scump. Un loc va costa până la 200.000 de dolari. Sunt sigură că va fi înfricoşător, dar sper să ajung acolo şi apoi să mă întorc pe Terra", a spus vedeta sud-africană, informează contactmusic.com.

Charlize Theron, în vârstă de 36 de ani, este celibatară după ce s-a despărţit în 2010 de actorul Stuart Townsend, cu care a avut o relaţie de nouă ani. Deşi şi-a găsit de atunci un nou partener de viaţă şi a adoptat un băieţel, Charlize Theron spune că nu intenţionează să se căsătorească.

"Căsătoria nu este pentru mine. Până când nu va fi egală pentru toată lumea, nu vreau să fac parte din aşa ceva. Am crescut în timpul regimului de apartheid şi simt că această problemă este o chestiune similară. De ce pot avea cuplurile heterosexuale un statut legal prin căsătorie, iar cuplurile de acelaşi sex nu pot obţine acest lucru? E la fel ca atunci când în ţara mea existau fântâni pentru albi şi fântâni pentru persoanele de culoare", a declarat actriţa sud-africană pentru revista You.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici