China interzice sute de reclame şi emisiuni cu aluzii sexuale

Autorităţile din China au interzis "sunetele cu nuanţe sexuale" difuzate la televizor, reclame la lenjerie şi la operaţii de mărire a sânilor, precum şi diverse emisiuni, relatează Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului China interzice sute de reclame şi emisiuni cu aluzii sexuale

China interzice sute de reclame şi emisiuni cu aluzii sexuale

Acest ordin, emis de Administraţia Naţională a Radio-Televiziunii şi Filmului din China, este cea mai recentă măsură dintr-o serie care vizează interzicerea unor emisiuni televizate despre schimbarea de sex şi operaţii estetice, precum şi concusurile de talente din prime-time.

"Reclamele care conţin sunete provocatoare şi limbaj colorat, precum şi mesaje vulgare pentru mărirea sânilor sau reclamele la lenjerie intimă vor fi interzise imediat", au comunicat reprezentanţii Administraţiei.

Corpul de control al instituţiei a interzis programele ale căror titluri includ cuvinte care definesc produse, instituţii şi medicamente legate de sex.

Din august, 1.466 de reclame au fost interzise, potrivit statisticilor instituţiei.

Aceste măsuri au din ce în ce mai mulţi susţinători în rândul politicienilor.

Administraţia i-a sfătuit pe reprezentanţii televiziunilor care recurg din ce în ce mai des la vulgaritate şi la prost gust pentru a creşte audienţa, să transmită maselor mesaje de inspiraţie, pline de valori socialiste.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici