Chitaristul Paul Gilbert concertează la Bucureşti (Video)

Chitaristul american Paul Gilbert, cunoscut din trupe precum Racer X şi Mr. Big, va susţine un concert la Bucureşti, pe 17 octombrie, la Becker Brau Live Music Club, începând cu ora 20.00.

17 afișări
Imaginea articolului Chitaristul Paul Gilbert concertează la Bucureşti (Video)

Chitaristul Paul Gilbert concertează la Bucureşti

Biletele pentru concertul Paul Gilbert au preţul de 70 de lei şi vor fi disponibile, în curând, în reţeaua magazinelor Diverta şi pe www.ticketpoint.ro.

În deschidere va concerta trupa românească de pop-rock Asha, alături de invitatul special Christian Becker.

Muzica lui Paul Gilbert este o îmbinare a unor stiluri variate, de la pop, rock, metal, blues, jazz, funk, până la influenţe din muzica clasică.

Gilbert este considerat de Guitar World Magazine şi Guitar One Magazine drept unul dintre cei mai rapizi şi tehnici chitarişti din lume.

Paul Gilbert este cunoscut atât pentru cariera sa solo, cât şi ca membru fondator al trupelor Racer X şi Mr. Big.

Prima trupă importantă a lui Paul Gilbert a fost Racer X, înfiinţată la Los Angeles.

Alături de Racer X, Paul Gilbert a primit recunoaştere internaţională ca fiind unul dintre cei mai rapizi chitarişti din lume.

Ulterior, alături de Billy Sheehan, Gilbert a fost membru fondator al trupei Mr. Big, care a devenit celebră în 1991, cu albumul "Lean Into It".

Printre realizările artistului se numără şi turneul "G3" din 2007, susţinut alături de legendarii Joe Satriani şi John Petrucci.

Cel mai recent album semnat Paul Gilbert, intitulat "Silence Followed By A Deafening Roar", a fost lansat în Europa pe 31 martie.

Concertul susţinut de Paul Gilbert este organizat de Becker Brau Live Music Club, cu sprijinul ARTMANIA şi First Contact Agency.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici