Chris Brown ar fi ameninţat-o cu moartea pe Rihanna

Starul R&B Chris Brown a fost arestat şi pus sub acuzaţie pentru ameninţări cu moartea, după ce, duminică noapte, a atacat o femeie, a cărei identitate nu a fost făcută publică, dar despre care presa americană scrie că ar fi iubita acestuia, cântăreaţa Rihanna.

176 afișări
Imaginea articolului Chris Brown ar fi ameninţat-o cu moartea pe Rihanna

Chris Brown ar fi ameninţat-o cu moartea pe Rihanna (Imagine: www.people.com)

Potrivit codului penal californian, ameninţările cu moartea se pedepsesc cu închisoarea.

Poliţia din Los Angeles nu a confirmat numele victimei, dar atât Brown, cât şi Rihanna au lipsit de la gala premiilor Grammy, care a avut loc duminică seară. Mai multe publicaţii americane indică faptul că Rihanna este acea femeie care a depus plângere la poliţie.

Brown, în vârstă de 19 ani, urma să interpreteze piesa sa "Forever" la gala Grammy, în timp ce Rihanna urma să cânte hitul său "Disturbia". Rihanna fusese nominalizată la trei categorii de premii, iar Brown, la două categorii.

În timp ce gala era în plină desfăşurare, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.00 GMT., Brown s-a predat singur la poliţie. Ulterior a fost pus sub acuzaţie pentru ameninţări cu moartea şi eliberat contra unei cauţiuni de 50.000 de dolari, potrivit poliţiei din Los Angeles.

Brown a fost anchetat sub suspiciunea de violenţă domestică. Este posibil ca ulterior să fie pus sub acuzaţie şi pentru alte infracţiuni, a indicat poliţia.

Rihanna şi-a anulat recitalul de la gala premiilor Grammy la puţin timp după ce evenimentul începuse, a indicat organizatorul, National Academy of Recording Arts and Sciences.

În locul său, legenda muzicii soul Al Green a interpretat o piesă alături de Justin Timberlake.

Reprezentanţii Grammy nu au făcut nicio menţiune despre reprezentaţia pe care trebuia să o susţină Brown, însă acesta nu a apărut pe scenă aşa cum fusese programat.

Poliţia a indicat faptul că Brown s-a certat cu femeia în timp ce se afla într-o maşină parcată în Hancock Park, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei locale 12.30.

"Ulterior, Brown şi femeia au ieşit, iar cearta s-a intensificat", a indicat poliţia. "Femeia a fost rănită şi l-a identificat pe Brown ca fiind atacatorul ei", a adăugat poliţia. La locul incidentului, poliţia a găsit-o pe femeia atacată, dar Brown părăsise deja scena.

Potrivit site-ului revistei People, un purtător de cuvânt al cântăreţei ar fi declarat: "Rihanna se simte bine. Mulţumim pentru susţinere".

Brown, care a debutat în topurile Billboard la vârsta de 16 ani, cu hitul "Run It", şi a vândut 2 milioane de copii ale albumului său de debut ce îi poartă numele, a mai lansat un album de succes în 2007, "Exclusive".

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat albumul de debut în 2005, iar anul următor s-a situat pe prima poziţie în topuri, cu hitul "SOS". Au urmat alte trei hituri clasate pe prima poziţie în topurile de specialitate, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

A câştigat un premiu Grammy în 2007, pentru "Umbrella", o colaborare cu starul rap Jay-Z.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici