Chris Pine, arestat în Noua Zeelandă, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate

Actorul Chris Pine, cunoscut pentru rolurile din "Star Trek În întuneric 3D" şi "Jack Ryan: Agentul din umbră", a fost arestat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate în Noua Zeelandă, unde filmează thriller SF "Z for Zachariah", relatează hollywoodreporter.com.

167 afișări
Imaginea articolului Chris Pine, arestat în Noua Zeelandă, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate

Chris Pine (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit presei locale, starul hollywoodian, în vârstă de 33 de ani, a fost oprit de un echipaj de poliţie în timp ce îşi conducea automobilul în stare de ebrietate, în dimineaţa de 1 martie, după ce participase la o petrecere alături de colegii de distribuţie, organizată în oraşul neozeelandez Methven pentru a marca încheierea filmărilor de la filmul "Z for Zachariah".

Poliţia din comitatul Canterbury a confimat faptul că un bărbat american în vârstă de 33 de ani a fost oprit de poliţie în timpul unui control de rutină la primele ore ale dimineţii, pe 1 martie, însă nu a dezvăluit identitatea acestuia, având în vedere legislaţia neozeelandeză din domeniul vieţii private.

Surse locale afirmă că starul american trebuie să se prezinte în faţa unui tribunal din districtul Ashburton, luni, 17 martie.

Filmul "Z for Zachariah" este regizat de Craig Zobel şi îi are în distribuţie pe Chiwetel Ejiofor, actorul principal din "12 ani de sclavie", şi pe Margot Robbie, personajul feminin principal din "Lupul de pe Wall Street". Această peliculă SF spune povestea unei adolescente de 16 ani care supravieţuieşte unui război nuclear izbucnit într-un orăşel american şi va fi lansat pe marile ecrane în 2015.

Publicaţia locală The New Zealand Herald a discutat cu managerul de la Blue Pub Methven, barul în care a fost organizată acea petrecere. Potrivit publicaţiei neozeelandeze, aproximativ 70 de persoane - reprezentând actori din distribuţie, tehnicieni din echipa de producţie şi voluntari locali - au participat la petrecerea organizată pentru a sărbători încheierea filmărilor, în seara de 28 februarie, şi care s-a încheiat în jurul orei locale 03.00, pe 1 martie - dimineaţa în care Chris Pine a fost arestat.

Chris Pine, născut pe 26 august 1980, este un actor american de film şi televiziune. După ce a jucat în câteva seriale TV cunoscute, precum "Spitalul de urgenţă/ ER" şi "CSI: Miami", actorul a devenit cunoscut cu rolul James T. Kirk din filmul SF din 2009 "Star Trek: Un nou început" şi din continuarea acestuia, "Star Trek În întuneric 3D" (2013). Chris Pine a jucat în peste 15 lungmetraje şi s-a remarcat în pelicule precum "Prinţesa îndărătnică 2 - Nunta" (2004), "În căutarea norocului" (2006), "Aşii din mânecă" (2007), "De neoprit" (2010), "Să fie război!" (2012), "Cinci eroi de legendă" (2012) şi "Jack Ryan: Agentul din umbră" (2014).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici