Christina Aguilera a pozat goală pentru coperta unei reviste - FOTO

Cântăreaţa Christina Aguilera a pozat pentru coperta revistei "W", uimind cu silueta zveltă pe care a arătat-o la şedinţa foto.

2902 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera a pozat goală pentru coperta unei reviste - FOTO

Christina Aguilera a pozat goală pentru coperta unei reviste

Totuşi, fotografiile nu o arată pe cântăreaţă goală, aceasta acoperindu-şi părţile intime cu o eşarfă de mătase şi un buchet de trandafiri roşii. Imaginea artistei a fost completată de părul desfăcut şi ondulat, scrie dailymail.co.uk.

Christina Aguilera, în vârstă de 30 de ani, a vorbit în cadrul interviului acordat revistei "W" despre problemele pe care le-a avut în ultima perioadă, despre decăderea în carieră şi despre încercările sale de a schimba lucrurile. În ultimul an, cariera cântăreţei a fost afectată de problemele pe care aceasta le-a avut în viaţa personală.

Vedeta a divorţat recent de producătorul muzical Jordan Bratman, alături de care are un fiu în vârstă de trei ani.

Aguilera a cântat la gala premiilor Grammy, într-un recital dedicat cântăreţei Aretha Franklin, şi a interpretat imnul american la gala Super Bowl. Ambele prestaţii au fost departe de a fi perfecte, cântăreaţa americană uitând un vers din imnul naţional şi împiedicându-se pe scenă la gala premiilor Grammy.

În luna martie, cântăreaţa a fost arestată alături de iubitul ei, în stare de ebrietate. Artista se afla într-un automobil condus de partenerul ei de viaţă, aflat şi el în stare de ebrietate. Amândoi au fost arestaţi în apropierea unui club din West Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici