Christina Aguilera a pozat nud din nou

Christina Aguilera apare nud pe coperta ediţiei germane a revistei GQ, artista purtând doar cizme negre Louboutin şi mănuşi.

188 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera a pozat nud din nou

Christina Aguilera a pozat nud din nou

Nu este pentru prima oară când artista apare în ipostaze provocatoare. În urmă cu doi ani, Aguilera a acceptat să pozeze nud pentru ediţia din ianuarie a revistei americane Marie Claire.

Anul trecut, Aguilera declara pentru revista Cosmopolitan că se simte cel mai sexy atunci când este goală şi că nu va începe să poarte ţinute conservatoare, deşi se consideră o femeie cu o căsnicie reuşită şi fericita mămică a unui băieţel de doi ani.

Pe 8 iunie, Christina Aguilera îşi va lansa cel de-al patrulea album de studio intitulat "Bionic".

Înregistrat în propriul ei studio, "Bionic" conţine "elemente electronice şi organice, iar temele abordate sunt atât vesele, cât şi introspective", a declarat Christina Aguilera. "Este ceva la care nu cred că se aştepta cineva... abia aştept ca fanii să asculte noul meu sound", a spus aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici