Cinci milioane de euro, premiul cel mare la Loto 6/49

Premiul la categoria I a ultimei trageri din seria Specialelor Loto 6/49 ale Verii, care va avea loc duminică, va fi de peste 5,2 milioane de euro.

3 afișări
Imaginea articolului Cinci milioane de euro, premiul cel mare la Loto 6/49

Cinci milioane de euro, premiul cel mare la Loto 6/49

Pentru fiecare din cele cinci trageri speciale Loto 6/49 din iulie, Loteria a suplimentat fondul de câştiguri al categoriei I cu 500.000 de lei.

Pentru ultima tragere specială Loto 6/49 din aceasta serie este estimat un fond de câştiguri la categoria I în valoare de peste 5,2 milioane euro.

În cazul în care s-ar câştiga duminică, acesta ar fi al treilea mare premiu ca valoare din istoria jocului Loto 6/49 şi un record pentru acest an. Marele premiu de categoria I s-a câstigat anul acesta de patru ori, ultimul câştig la aceasta categorie înregistrându-se în urmă cu 11 săptămâni, respectiv în 6 mai.

Recordul pentru acest joc îl deţine premiul de categoria I care a fost câştigat în 1 ianuarie 2006, valoarea sa fiind de 17.730.355,67 lei, urmat de premiul câştigat în 5 iunie 2005, în valoare de 17.381.610,04 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici