Cinci trucuri de stil pentru a părea mai slabă

Femeile îşi doresc întotdeauna să pară mai slabe, iar câteva trucuri privind vestimentaţia şi accesoriile pot fi folositoare.

1485 afișări
Imaginea articolului Cinci trucuri de stil pentru a părea mai slabă

Cinci trucuri de stil pentru a părea mai slabă (Imagine: Hepta)

Următoarele sugestii privind vestimentaţia şi accesoriile, date de profesionişti, vă vor ajuta să creaţi impresia unei siluete perfect proporţionate, potrivit becomegorgeous.com.

1. Foloseşte accesorii

Alege cercei mari pentru a sublinia trăsăturile feţei şi coliere lungi pentru a atrage atenţia asupra decolteului şi bustului. Mai mult, aceste accesorii pot de asemenea să creeze impresia unui gât mai lung. Nu în ultimul rând, poartă brăţări mari, strălucitoare, pentru a-ţi scoate în evidenţă încheieturile în detrimentul porţiunilor mai grose ale braţelor.

2. Scoate în evidenţă partea de sus a corpului

Este cel mai folosit truc de celebrităţi şi cei din industria modei, iar decolteul în V este cea mai simplă modalitate de a-l pune în aplicare. Alege pulovere, bluze şi chiar rochii cu acest detaliu de efect.

3. Poartă încălţăminte de o culoare apropiată de cea a pielii

Picioarele devin astfel mai lungi şi toată partea de jos a corpului pare mai suplă.

4. Alege o singură culoare

Este esenţial să te îmbraci în aceeaşi nuanţă pentru a crea impresia de întreg şi a adăuga înălţime siluetei tale.

5. Poartă o jachetă la blugi

Alege un sacou sau un alt tip de jachetă care se pliază pe formele tale, atunci când porţi blugi, şi vei crea impresia unui corp tonifiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici