Cindy Crawford îşi lansează o colecţie de bijuterii

Top modelul Cindy Crawford îşi va lansa, în primăvara acestui an, o colecţie de bijuterii, numită "One Kiss by Cindy Crawford", în parteneriat cu brandul JC Penney, informează Media Post.

22 afișări
Imaginea articolului Cindy Crawford îşi lansează o colecţie de bijuterii

Cindy Crawford îşi lansează o colecţie de bijuterii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua colecţie de bijuterii va putea fi achiziţionată din magazine sau de pe internet începând din luna aprilie.

Linia de bijuterii "One Kiss by Cindy Crawford" va cuprinde coliere, brăţări, cercei şi inele, din aur sau argint, cu pietre preţioase şi diamante.

Reprezentanţii brandului JC Penney au declarat că noua colecţie este "feminină şi unică în acelaşi timp".

Cindy Crawford este, de asemenea, imaginea brandului de ceasuri Omega.

Cindy Crawford, celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pentru copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top model. Succesul obţinut în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici