Cindy Crawford, model pe coperta unei reviste la 46 de ani - FOTO

Cindy Crawford, care a prezentat creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă, demonstrează că încă poate practica meseria care a făcut-o celebră.

5201 afișări
Imaginea articolului Cindy Crawford, model pe coperta unei reviste la 46 de ani - FOTO

Cindy Crawford, model pe coperta unei reviste la 46 de ani (Imagine: Tatler)

Modelul în vârstă de 46 de ani a pozat pentru coperta revistei "Tatler", demonstrând că poate concura cu modelele mai tinere, scrie dailymail.co.uk.

Cindy Crawford a pozat în mai multe ipostaze: îmbrăcată într-o rochie mov scurtă, alături de o maşină de colecţie, dar şi cu o rochie aurie ce îi pune în valoare picioarele. De asemenea, modelul a pozat într-o rochie neagră scurtă în partea din faţă şi lungă în partea din spate.

Modelul şi-a dezvăluit recent secretele prin care se menţine în formă, printre care folosirea cafelei pe picioare pentru a preveni apariţia celulitei.

Cindy Crawford şi-a început cariera în anii '80, când avea doar 16 ani. Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici