Cine este actorul de la Hollywood, înrudit cu Vlad Ţepeş. Unul din rolurile sale a fost chiar un VAMPIR

Unele personalităţile cunoscute ale lumii politice şi mondene au legături de rudenie greu de imaginat.

4171 afișări
Imaginea articolului Cine este actorul de la Hollywood, înrudit cu Vlad Ţepeş. Unul din rolurile sale a fost chiar un VAMPIR

Oricât de bizar ar suna, actorul Robert Pattinson, cel care l-a interpretat pe vampirul Eduard Cullen în franciza „Twilight”, este rudă cu Vlad Ţepeş. Legătura de rudenie dintre Robert Pattinson şi Vlad Ţepeş a fost descoperită de un grup de experţi în genealogie.

Tot ei au stabilit că Pattinson este verişor îndepărtat şi cu prinţii Harry şi William.

O altă legătură de rudenie surprinzătoare este între fostul lider de la Casa Albă, Barack Obama, şi renumitul actor Brad Pitt. În urma cercetărilor, s-a stabilit că Pitt este verişor de gradul nouă cu Obama.

Citeşte continuarea pe ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici