Clipe terifiante pentru Harry Styles. Cântăreţul a fost jefuit sub ameninţarea cuţitului

  • Harry Styles a fost jefuit sub ameninţare cuţitului la Londra
  • Cântăreţul a scăpat nevătămat, însă hoţul i-a luat banii
  • Fostul membru One Direction a fost anul trecut victima unei persoane care îl hărţuia
1437 afișări
Imaginea articolului Clipe terifiante pentru Harry Styles. Cântăreţul a fost jefuit sub ameninţarea cuţitului

Sursa: Profimedia Images

Incidentul a avut loc în seara zilei de 14 februarie, în Hampstead, nordul Londrei. Starul pop în vârstă de 26 de ani a fost "ameninţat cu cuţitul", potrivit poliţiei londoneze, dar a scăpat nevătămat după ce i-a dat agresorului banii pe care îi avea asupra lui.

Deşi a încercat să îşi păstreze calmul, incidentul l-a afectat destul de mult, potrivit unei surse citate de The Sun.

Poliţia a deschis o anchetă, dar nu a făcut nicio arestare, potrivit unui comunicat.

Anul trecut, Harry Styles a fost nevoit să ceară poliţiei un ordin de protecţie, după ce un bărbat care trăia pe străzi şi pe care l-a ajutat cu bani şi mâncare l-a hărţuit o perioadă.

După destrămarea trupei britanice One Direction, Styles şi-a lansat, în 2018, primul album solo, "Harry Styles", care s-a bucurat de un mare succes. De asemenea, Styles a debutat ca actor în filmul lui Christopher Nolan "Dunkirk" (2017).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici