CNN laudă peisajele din Munţii Apuseni: „Cel mai bine păstrat secret din Europa de Est. Timpul stă pe loc aici” - VIDEO

„Cel mai bine păstrat secret din Europa de Est”. Aşa descrie un jurnalist de la CNN Munţii Apuseni, într-un articol despre cele mai frumoase 20 de locuri din Europa.

3517 afișări
Imaginea articolului CNN laudă peisajele din Munţii Apuseni: „Cel mai bine păstrat secret din Europa de Est. Timpul stă pe loc aici” - VIDEO

CNN laudă peisajele din Munţii Apuseni: „Cel mai bine păstrat secret din Europa de Est. Timpul stă pe loc aici” - VIDEO

Munţii Apuseni au fost incluşi pe lista realizată de site-ul american alături de locaţii precum Valea Loarei din Franţa şi Insulele Lofoten din Norvegia.

Impresionaţi de peşterile care sunt la tot pasul şi munţii împăduriţi, jurnalistul CNN pune Apusenii pe locul 5 în top „Timpul stă pe loc aici”, spune acesta, în timp ce laudă aerul curat şi viaţa sălbatică.

„Aceşti munţi sunt izolaţi, cu păduri străvechi şi peşteri de calcar care coboară în râuri subterane la fiecare pas. Timpul stă în loc aici şi având prea puţine lucruri de făcut, nu îţi rămâne decât să respiri aerul cu miros de pin şi să admiri sălbăticia din jur. Lupii se plimbă printre copaci, iar acvilele planează deasupra”, încheie ziaristul.

Lista celor mai frumoase 20 de locuri din Europa publicat de CNN Travel prezintă locuri mai puţin cunoscute, dar care nu trebuie ratate. Pe listă mai găsim: Lake Inari (Finlanda); Lofoten Island (Norvegia); Unst, Shetland Isles (Scoţia); Zagori (Grecia); Yorkshire Dales (Anglia); Loire Valley (Franţa); Picos de Europa (Spania); Adelboden (Elveţia); Henne Strand, West Jutland (Danemarca); Bavarian Forest National Park (Germania); Hoge Veluwe National Park (Olanda); Union Hall (Irlanda); Barmouth, Wales Lake Bohinj (Slovenia); Susak (Croaţia); Hortobagy National Park (Ungaria); Białowieża National Park (Polonia); Jurkalne Seashore Bluffs (Letonia) şi Lake Vattern (Suedia). 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici