Colecţia de rochii a Victoriei Beckham a fost furată - FOTO

Noua colecţie de rochii a Victoriei Beckham, în valoare de 575.000 de dolari, a fost furată în timp ce era transportată către retailerul Neiman Marcus, din Londra, potrivit dailymail.co.uk.

54 afișări
Imaginea articolului Colecţia de rochii a Victoriei Beckham a fost furată - FOTO

Colecţia de rochii a Victoriei Beckham a fost furată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Transportul conţinea între 50 şi 75 de rochii, marca Victoria Beckham, care valorau aproximativ 575.000 de dolari.

Fosta membră a trupei Spice Girls s-a declarat devastată la aflarea veştii.

Camioneta care transporta colecţia a fost jefuită după ce a părăsit sediul din Londra, în timp ce şoferul maşinii făcea o livrare. Când acesta s-a întors la maşină, un grup de atacatori l-au imobilizat la pământ şi au fugit cu luxoasele produse vestimentare.

"Operaţiunea a fost plănuită meticulos. Probabil hoţii ştiu că pot face o avere în urma vânzării colecţiei pe piaţa neagră", a declarat o sursă din poliţie.

"Victoria a fost informată imediat despre incident. Vestea a şocat-o şi a întristat-o, dar prima ei grijă a fost să se intereseze dacă şoferul era bine", a spus aceeaşi sursă.

Purtătorul de cuvânt al familiei Beckham a declarat că incidentul este investigat în prezent de poliţie şi că Victoria speră că va putea reconstitui colecţia la timp pentru a fi prezentată în magazinele Neiman Marcus la data anunţată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici