Columbia Pictures va face un remake după "My Fair Lady"

Studoiurile Columbia Pictures vor realiza un remake al celebrului film "My Fair Lady", fiind în discuţii cu britanicul John Madden pentru regizarea peliculei, informează Variety.com.

21 afișări
Imaginea articolului Columbia Pictures va face un remake după "My Fair Lady"

Columbia Pictures va face un remake după "My Fair Lady"

Madden, care în prezent termină producţia filmului "The Debt", cu Helen Mirren, pentru Miramax şi Marv Films, va începe castingul pentru actorii principali anul viitor.

Deşi numele actriţei Kiera Knightley a fost vehiculat pentru rolul principal, nu a fost semnat încă un contract în acest sens.

Pelicula va fi produsă de Duncan Kenworthy şi Cameron Mackintosh, urmând să fie dezvoltată în parteneriat cu CBS Films, care deţin drepturile asupra filmului original.

Producătorii filmului îşi propun să filmeze în locaţiile originale din Londra, cum ar fi Covent Garden, Drury Lane, Tottenham Court Road, Wimpole Street şi pista de curse Ascot.

"My Fair Lady" este o adaptare cinematografică în regia lui George Cukor, lansată în 1964, care are la bază musicalul de pe Broadway lansat de Alan Jay Lerner şi Frederick Loewe în 1956.

Din distribuţia filmului au făcut parte Audrey Hepburn şi Rex Harrison.

Pelicula a obţinut opt premii Oscar, printre care premiul pentru cel mai bun film, premiul pentru cel mai bun regizor şi premiul pentru cel mai bun actor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici