Comedia "Un poliţist şi trei sferturi! " a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. VIDEO

Comedia "Un poliţist şi trei sferturi!/ Ride Along 2", regizată de Tim Story, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 34 milioane de dolari, informează leblogtvnews.com.

1710 afișări
Imaginea articolului Comedia "Un poliţist şi trei sferturi! " a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. VIDEO

Comedia "Un poliţist şi trei sferturi! " a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. VIDEO (Imagine: Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

În urmă cu exact doi ani, comedia "Un poliţist şi jumătate/ Ride Along", cu Ice Cube şi Kevin Hart, dar şi cu actorul român Dragoş Bucur, genera o surpriză uriaşă în box office-ul nord-american, obţinând încasări de 135 milioane de dolari, în contextul în care bugetul său de producţie a fost de doar 25 milioane de dolari.

"Ride Along 2" a avut un buget de producţie de 40 milioane de dolari şi prezintă noile aventuri ale agentului de pază logoreic Ben Barber (Hart), nou acceptat în academie, care face din nou echipă cu James Payton (Cube - un detectiv coleric - pentru a patrula pe străzile din Atlanta, potrivit cinemagia.ro.

 

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a menţinut filmul "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, în care actorul Leonardo DiCaprio joacă rolul unui vânător însetat de răzbunare, după ce este abandonat de prietenii săi în vestul american, în condiţii extrem de ostile, în secolul al XIX-lea. Acest film, ce ar putea să îi aducă lui DiCaprio primul Oscar din carieră, a obţinut încasări de 29,5 milioane de dolari de vineri până duminică. "The Revenant" este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul "Star Wars: Trezirea Forţei", cel mai recent film din seria "Războiul stelelor", a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o timp de patru săptămâni în box office-ul nord-american şi a coborât pe poziţia a treia, cu încasări de 25,1 milioane de dolari. Pelicula "Star Wars: Trezirea Forţei" este o continuare a faimoasei saga creată de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de cea din episodul al şaselea al seriei, "Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983. Luke Skywalker, ultimul maestru Jedi, a dispărut, însă el trebuie neapărat să fie găsit pentru a salva galaxia de acţiunile maleficului Prim Ordin, organizaţia ce a înlocuit Imperiul Galactic. Prinţesa Leia, devenită general, îl trimite pe pilotul de vânătoare Poe Dameron într-o misiune specială, cu obiectivul de a-l găsi pe Luke Skywalker. El se va întâlni în această misiune cu tinerii Finn şi Rey. Din distribuţia celui de-al şaptelea episod al francizei fac parte, între alţii, Harrison Ford, Daisy Ridley, Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Peter Mayhew, Gwendoline Christie, Oscar Isaac şi Simon Pegg.

Drama "13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi", regizată de Michael Bay, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 16 milioane de dolari de vineri până duminică. Noul proiect regizoral al lui Michael Bay reprezintă o dramă desfăşurată în lumea militanţilor islamici şi a misiunilor diplomatice şi militare americane. Personajul principal, interpretat de John Krasinski, va intra in pielea unui agent CIA sub acoperire aflat în Benghazi, Libia, în momentul dramaticului atac asupra centrului diplomatic al Statelor Unite. Incidentul a avut loc în ziua aniversării unui moment dur în istoria SUA, atacul asupra turnurilor gemene din 11 septembrie 2001, potrivit cinemagia.ro.

Comedia "Tata în război cu... tata/ Daddy's Home", cu Mark Wahlberg şi Will Ferrell, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 9,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Aceasta este povestea strădaniilor disperate ale lui Brad (Ferrell) de a intra în graţiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad este un tip cu prea mult bun simţ, aşa că şansele de a se apropia de aceştia scad dramatic odată cu apariţia bruscă a tatălui lor natural, rebelul Dusty (Wahlberg), posesor de motocicletă şi de haine de rocker. De acum, între cei doi începe un adevărat război pentru afecţiunea celor doi copii, potrivit cinemagia.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici