Concert caritabil pentru victimele tragediei din Colectiv: Voltaj şi Direcţia 5, printre cântăreţi

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate în suferinţă în urma tragediei din Colectiv va fi organizat, miercuri, de la 22.30, în clubul Bamboo din Capitală, pe scena acestui eveniment urmând să urce peste 25 de artişti, între care Voltaj, Direcţia 5, Connect-R, Delia şi Dan Bittman.

2243 afișări
Imaginea articolului Concert caritabil pentru victimele tragediei din Colectiv: Voltaj şi Direcţia 5, printre cântăreţi

Concert caritabil pentru victimele tragediei din Colectiv: Voltaj şi Direcţia 5, printre cântăreţi (Imagine: Andrea Alexandru/Mediafax Foto)

Prestaţia artiştilor care vor participa la acest concert nu va fi remunerată, cu toţii acceptând să participe la eveniment în scop caritabil, potrivit unui anunţ publicat pe pagina de Facebook a clubului Bamboo.

La acest concert caritabil vor urca pe scenă Connect-R, Raluka, Pepe, Matteo, Lidia Buble, Delia, Marius Moga, Ruby, Direcţia 5, Dan Bittman, Voltaj, Animal X, Andreea Bănică, Alina Eremia, Randi, Uddi, Jo, Mike Diamondz, What's Up, Carla's Dreams, Antonio Fabrizi, Nicoleta Nuca, Lora, Nicole Cherry, Ami, Proconsul.

Concertul se va desfăşura miercuri, începând cu ora 22.30, iar intrarea la eveniment va fi liberă. Gazda evenimentului va fi Cabral.

Profitul înregistrat în urma concertului va fi donat pentru ajutorarea victimelor incidentului din clubul Colectiv, iar cei care doresc să facă donaţii vor avea la dispoziţie urne speciale, în incinta clubului Bamboo, pe toată durata evenimentului.

Potrivit celui mai recent bilanţ al autorităţilor, în urma incendiului izbucnit vineri noapte în clubul Colectiv au murit 31 de persoane. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, până la 90 fiind în stare critică şi gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici