Concert Madonna: Peste o mie de jandarmi, mobilizaţi pentru Madonna

Peste o mie de jandarmi de la Jandarmeria Bucureşti vor asigura ordinea publică, miercuri, atât în Parcul Izvor, unde Madonna susţine un concert, între orele 20.00 şi 23.00, cât şi în zonele din apropriere şi pe traseele principale de deplasare ale spectatorilor.

43 afișări
Imaginea articolului Concert Madonna: Peste o mie de jandarmi, mobilizaţi pentru Madonna

Concert Madonna: Peste o mie de jandarmi, mobilizaţi pentru Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vor fi organizate patrule mobile pedestre şi auto, pe traseele de deplasare, dispozitive de prefiltrare (patru inele), precum şi zece patrule care se vor deplasa călare şi şase patrule cu câini de serviciu.

Totodată, Jandarmeria Capitalei va coordona, în sistem integrat, dispozitivele realizate de Brigada de Poliţie Rutieră, Poliţia de Siguranţă Publică, Poliţia Comunitară a Municipiului Bucureşti, a sectoarelor 3, 4 şi 5, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a Municipiului Bucureşti, precum şi al societăţii de securitate, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

Accesul publicului în Parcul Izvor va fi permis începând cu orele 17.30, pe trei direcţii principale: intersecţiile străzii B.P. Haşdeu cu Bulevardul Naţiunile Unite, Splaiul Independenţei cu strada B. P. Haşdeu şi Splaiul Independenţei - staţia de metrou Izvor, numai pe bază de bilete, invitaţii sau acreditări de presă.

De asemenea, începând cu 23.30, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) pune în circulaţie trei linii speciale de transport. Autobuzele vor pleca din Piaţa Unirii spre Vatra Luminoasă, din Piaţa George Coşbuc spre Şoseaua Giurgiului şi din Piaţa Operei spre cartierul Drumul Taberei şi cartierul Dămăroaia.

Totodată, RATB prelungeşte programul de lucru a mijloacelor de transport în comun de pe liniile troleibuzelor 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 92, ale autobuzelor 122, 136, 137, 268, 336, 104, 124, 123, 385 şi ale tramvaielor 7, 27 şi 32.

Jandarmeria Capitalei precizează faptul că nu va fi permis accesul la concert cu bagaje voluminoase, obiecte ce se pot arunca, umbrele, materiale pirotehnice, arme albe sau de foc, precum şi orice alte obiecte care pot pune în pericol siguranţa spectatorilor sau a artiştilor. Controlul corporal la intrarea în zona destinată spectatorilor se va face de către organizator, prin firma de specialitate.

Mai multe autocare şi camioane cu recuzită al staff-ului Madonnei au intrat în România, marţi dimineaţa, prin Vama Porţile de Fier I, deplasându-se către Bucureşti, pentru concertul artistei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici