Video Concert Muse la Bucureşti (VIDEO)

Formaţia britanică Muse va susţine pe 6 octombrie un concert la Bucureşti, pe stadionul naţional de rugby Arcul de Triumf, biletele urmând să fie puse în vânzare vineri, la preţuri de 45, respectiv 65 de lei .

8 afișări

Muse, una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa, a câştigat numeroase premii, printre care Best New Artist în 2000, în Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best British Band şi pentru al patrulea an consecutiv, Best Live Act. În plus, activitatea britanicilor a fost premiată cu mai multe discuri de platină şi de aur.

Povestea celor de la Muse a început în 1999, în Londra, cu Matthew Bellamy la voce, chitară, clape, Chris Wolstenholme la bas, clape, voce şi Dominic Howard la tobe, percuţii. Muzica lor îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică. Hit-uri ca "Time is running out" şi "Starlight" dovedesc că amestecul de stiluri este unul reuşit.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici