Concert Sex Pistol într-un club din Los Angeles

Membrii trupei Sex Pistols, care în noiembrie se vor reuni pentru o serie de concerte prin care vor sărbători împlinirea a 30 de ani de la lansarea primului album al formaţiei, se vor încălzi înainte cu un concert susţinut într-un club din Los Angeles, pe 25 octombrie, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Concert Sex Pistol într-un club din Los Angeles

Concert Sex Pistol într-un club din Los Angeles

Spectacolul susţinut într-un club privat din Los Angeles, Roxy Theatre, pe 25 octombrie, va fi primul concert public al celor de la Sex Pistols din ultimii 4 ani.

Vor urma apoi patru concerte organizate la Brixton Academy din Londra, începând cu 8 noiembrie, şi un concert la Manchester.

Membrii supravieţuitori ai trupei Sex Pistols, Rotten, Steve Jones, Paul Cook şi Glen Matlock, au anunţat că se vor reuni pentru a sărbători împlinirea a 30 de ani de la lansarea primului album al formaţiei, "Never Mind the Bollocks - Here's the Sex Pistols".

Trupa de punk rock Sex Pistols a fost formată la Londra, în 1975, de solistul Johnny Rotten, chitaristul Steve Jones, toboşarul Paul Cook şi basistul Glen Matlock, ulterior înlocuit de Sid Vicious.

Membrii trupei s-au despărţit în 1978, după un turneu american dezastruos şi moartea basistului Sid Vicious în urma unei supradoze de droguri. Membrii supravieţuitori s-au reunit în 1996, iar ultima dată au cântat împreună în 2003.

Albumul de debut al trupei Sex Pistols, "Never Mind the Bollocks", a fost lansat în 1977 şi a stârnit vii controverse. Pe acest album au apărut hiturile "Anarchy In The UK" şi "Pretty Vacant".

Deşi cariera iniţială a durat doar trei ani, timp în care trupa a lansat doar patru single-uri şi un album de studio, Sex Pistols a fost descrisă de BBC ca "trupa simbol a punk rock-ului britanic".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici