Concertul Bon Jovi: Se caută trupă care să cânte în deschidere. Cum poţi participa la concurs

O trupă de rock neconsacrată autohtonă va fi selectată să cânte în deschiderea concertului pe care trupa Bon Jovi îl va susţine pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală, în urma unui concurs organizat de postul de radio Rock Fm.

563 afișări
Imaginea articolului Concertul Bon Jovi: Se caută trupă care să cânte în deschidere. Cum poţi participa la concurs

Concertul Bon Jovi: Se caută trupă care să cânte în deschidere. Cum poţi participa la concurs (Imagine: Mediafax Foto)

"Wanted: Demo & Live" este numele concursului care acordă unei trupe neconsacrate şansa de a cânta, la Bucureşti, în deschiderea uneia dintre cele mai faimoase formaţii rock din lume: Bon Jovi.

Pentru a participa, trupele trebuie să încarce pe site-ul www.rockfm.ro trei piese în format audio şi un link către o filmare a unei reprezentaţii live. Perioada de înscriere la concurs este 27 iunie - 3 iulie. Formaţiile finaliste vor fi alese în urma voturilor utilizatorilor site-ului (ponderea voturilor este de 50%) şi de juriul compus din DJ-ii Rock Fm şi de reprezentanţii D&D East Entertainment, organizatorii concertului susţinut de Bon Jovi în România.

Trupele finaliste, trei la număr, vor fi anunţate în data de 4 iulie. Pe 6 iulie va fi desemnată trupa câştigătoare, în urma unei reprezentaţii live susţinută în faţa publicului şi a membrilor juriului, în condiţii de concert, la Hard Rock Café din Bucureşti.

Concertul de la Bucureşti al trupei Bon Jovi, considerat show-ul muzical al anului în România, va avea loc în Piaţa Constituţiei din Capitală, pe 10 iulie.

În prezent, Bon Jovi se află în plin turneu mondial, "The Circle" fiind seria de concerte cu cele mai mari încasări din 2010, potrivit revistei Billboard. Reuşita de anul trecut, coroborată cu performanţa similară din 2008, demonstrează faptul că celebra trupă americană a ajuns la un nivel de vârf în ceea ce priveşte profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani după ce şi-a lansat albumul de debut.

Potrivit Billboard Boxscore, Bon Jovi a ocupat prima poziţie în clasamentul "Top 25 Tours" pe 2010 alcătuit de revista Billboard, graţie celor 69 de concerte susţinute în cadrul "The Circle Tour", în perioada 20 noiembrie 2009 - 28 noiembrie 2010, care au generat încasări de 146,5 milioane de dolari şi care au fost urmărite de peste 1,5 milioane de spectatori.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor '80. Cântecul câştigător a fost "Runaway".

Grupul Bon Jovi şi-a creat un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "îndulcite", care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg.

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Concertul de la Bucureşti al trupei Bon Jovi este organizat de East European Entertainment şi D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici