Concertul caritabil al Arianei Grande pentru victimele de la Manchester Arena: O femeie îi acuză pe organizatori că vor să speculeze financiar tragedia

O familie din Marea Britanie care a supravieţuit atacului de la Manchester şi-a exprimat dezamăgirea că nu vor putea participa la concertul caritabil al Arianei Grande ce va avea loc în acest weekend. Organizatorii evenimentului stabiliseră ca spectatorii care s-au aflat pe Manchester Arena, în seara de 22 mai, când a avut loc atacul terorist, vor putea audia gratuit concertul solistei din SUA.

465 afișări
Imaginea articolului Concertul caritabil al Arianei Grande pentru victimele de la Manchester Arena: O femeie îi acuză pe organizatori că vor să speculeze financiar tragedia

Concertul caritabil al Arianei Grande pentru victimele de Manchester Arena: O femeie îi acuză pe organizatori că vor să speculeze financiar tragedia

Ariana Grande revine în Manchester în acest weekend pentru un concert caritabil, iar cei care au participat la concertul de pe 22 mai au dreptul la bilete gratuite pentru acest eveniment.

Compania de bilete Ticketmaster au declarat că verifică la distribuitori cine are dreptul să primească bilete gratuite.

Laura Smith i-a cumpărat fiicelor sale Lehanna, 10 ani, şi Aaliyah, 8 ani, dar şi partenerului său Luke, bilete la acest concert pe site-ul de resale Get Me In. Femeia a plătit aproape 500 de lire - aproape de două ori valoarea iniţială a biletelor - pentrubiletele de la concertul care s-a încheiat cu o adevărată tragedie.

Ariana Grande a anunţat organizarea unui concert caritabil în Manchester în această săptămână şi donează bilete tuturor celor care au mers la primul concert de pe Manchester Arena.

Cu toate acestea, pentru că Laura Smith şi-a cumpărat biletele printr-un site de tip resale, ea nu are numărul original de referinţă al tranzacţiei, ceea ce înseamnă că e posibil să nu poată obţine bilete gratuite la concertul de duminică ce va avea loc pe Old Trafford Cricket Ground.

Laura Smith pretinde că acest lucru va da cale liberă speculanţilor de bilete: 'Bieţii copii care au fost martori la aşa ceva - e păcat.'

Reprezentanţii Ticketmaster au declarat că şi cei care şi-au cumpărat bilete prin Get Me In se vor putea înregistra pentru bilete gratuite. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru Daily Mail: '“Facem tot posibilul pentru a lărgi oferta pentru toţi fanii pe care îi putem verifica la spectacol. Toţi fanii ar trebui să îşi înregistreze detaliile despre bilete aici.”

Ticketmaster a confirmat că toţi ci care şi-au cumpărat bilete rin Ticketmaster sau prin See Tickets, Eventim, Manchester Arena Box Office, Seat Wave şi GetMeIn! vor putea să se înregistreze prin site-ul One Love Manchester.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici