Concertul Depeche Mode a fost anulat - oficial

Concertul pe care Depeche Mode urma să îl susţină la Bucureşti, sâmbătă, s-a anulat, din cauza faptului că solistul formaţiei, Dave Gahan, este bolnav, potrivit site-ului oficial al trupei britanice.

408 afișări
Imaginea articolului Concertul Depeche Mode a fost anulat - oficial

Concertul Depeche Mode a fost anulat - oficial

Depeche Mode a anunţat pe site-ul ei oficial că spectacolul pe care urma să-l susţină sâmbătă, la Bucureşti, nu va mai avea loc la data stabilită, aceleaşi informaţii fiind publicate şi pe site-ul organizatorilor evenimentului din capitală, Emagic. Acesta este cel de-al treilea concert din turneul "Tour of the Universe" amânat de trupă, după Atena (12 mai) şi Istanbul (14 mai). Şi concertele de la Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai) şi Zagreb (21 mai) sunt amânate până la date ce vor fi comunicate ulterior.

Trupa Depeche Mode a transmis fanilor că regretă situaţia şi că speră că starea de sănătate a lui Dave se va îmbunătăţi rapid. Mai multe informaţii privind programul turneului urmează a fi făcute publice în curând.

După ce Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a fost spitalizat de urgenţă, marţi, la Atena, fiind suspectat de gastroenterită, formaţia a anulat concertul pe care urma să îl susţină în capitala Greciei. Miercuri după-amiază, trupa a anunţat că şi spectacolul programat la Istanbul pentru ziua de joi va fi amânat. Emagic - organizatorul show-ului de la Bucureşti - şi reprezentanţii trupei au sperat până în ultimul moment că starea de sănătate a lui Dave Gahan se va îmbunătăţi şi că solistul va putea să urce din nou pe scenă, pentru concertul de la Bucureşti. "Ne pare rău că trupa nu va mai putea susţine acest concert la data stabilită, sperăm doar ca Dave să-şi revină cât mai repede. Sunt într-adevăr momente mai dificile, în primul rând pentru membrii Depeche Mode, dar suntem siguri că fanii din România înţeleg situaţia şi sunt alături de Dave şi de trupă. În acest moment ne aflăm în legătură cu agentul turneului, pentru reprogramarea concertului", a declarat Laura Coroianu, director executiv Emagic.

În cazul reprogramării concertului, noua dată va fi comunicată ulterior, biletele achiziţionate pentru data de 16 mai urmând a rămâne valabile pentru noul concert.

În cazul în care cei care şi-au cumpărat bilet nu pot sau nu doresc să participe la noul concert, aceştia îşi pot recupera banii de la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat tichetul, începând de miercuri, 20 mai. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid, într-un interval de 12 săptămâni de la această dată, detaliile urmând a fi comunicate pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.

"Suntem alături de toţi fanii care aşteptau cu nerăbdare concertul şi se simt dezamăgiţi în aceste momente, regretăm alături de ei că nu ne vom mai putem bucura de prezenţa Depeche Mode în acest weekend. Până avem veşti noi privind starea de sănătate a lui Dave şi o confirmare asupra reprogramării concertului, ne dorim să putem compensa măcar în parte tristeţea fanilor, oferindu-le posibilitatea de a opta pentru concertele din cadrul B'estfest, la tarife speciale", a adăugat Coroianu. Pentru cei care îşi doresc acest lucru, schimbarea biletului de concert cu bilete valabile pentru B'estfest este posibilă astfel: un bilet în valoare de 190 de lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de festival (2,3 şi 4 iulie - economie de 80 de lei), un bilet în valoare de 120 de lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B'estfest, la alegere (Ziua Zero - 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, economie de 10 de lei faţă de preţul de pre-sale, 30 de lei faţă de preţul de intrare), un bilet în valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 de lei), un bilet în valoare de 360 de lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B'estfest, plus Ziua Zero sau Aftershock, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie şi 1 iulie sau 5 iulie - economie de minim 40 de lei)

Concertul de sâmbătă ar fi fost cel de-al doilea pe care celebra trupă britanică îl susţinea în România, după show-ul din vara anului 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici