Concertul Depeche Mode ar putea fi reprogramat

Concertul pe care Depeche Mode trebuia să îl susţină la Bucureşti pe 16 mai şi care a fost amânat din cauză că solistul trupei, Dave Gahan, s-a îmbolnăvit ar putea fi reprogramat în iulie sau septembrie, organizatorii români, Emagic, aflându-se în negocieri cu reprezentanţii formaţiei.

79 afișări
Imaginea articolului Concertul Depeche Mode ar putea fi reprogramat

Concertul Depeche Mode ar putea fi reprogramat

"Suntem în discuţii cu reprezentanţii trupei încă din momentul în care amânarea concertului din 16 mai a fost anunţată oficial. Într-adevăr, avem în vedere două perioade - iulie sau septembrie 2009 - şi suntem în negocieri avansate cu agentul turneului, însă luarea deciziei finale implică mai mulţi factori de care trebuie ţinut cont - programul trupei, disponibilitatea locaţiei etc", a declarat Laura Coroianu, director executiv Emagic. "Sperăm ca până la sfârşitul acestei săptămâni să avem veşti bune privind starea de sănătate a lui Dave, precum şi mai multe detalii privind noua dată a concertului", a completat aceasta.

Celor care şi-au cumpărat bilete pentru show-ul din 16 mai, Emagic le este recomandă să le păstreze, acestea urmând să fie valabile şi pentru noua dată a concertului, odata ce aceasta va fi confirmată oficial. În cazul în care există persoane care şi-au cumpărat bilet, dar din diferite motive nu pot sau nu doresc să participe la eveniment la noua dată, acestea îşi pot recupera banii de la punctul de vânzare de la care a fost achiziţionat biletul, începând de miercuri. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid, într-un interval de 12 săptămâni de la aceasta dată. De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele pentru concertul Depeche Mode cu bilete la festivalul B'estfest, mai multe detalii privind aceasta opţiune fiind disponibile pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.

Din cauza unor probleme de sănătate ale solistului Dave Gahan, spitalizat de urgenţă la Atena, pe 12 mai, trupa Depeche Mode a fost nevoită să-şi amâne şase concerte programate în cadrul turneului internaţional "Tour of The Universe", inclusiv pe cel la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici