Concertul din Bucureşti al trupei Simple Minds, reprogramat

Concertul pe care formaţia Simple Minds trebuia să îl susţină, pe 20 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, a fost reprogramat pentru data de 15 decembrie, la Sala Polivalentă, trupa prelungindu-şi turneul european, informează organizatorii evenimentului.

31 afișări
Imaginea articolului Concertul din Bucureşti al trupei Simple Minds, reprogramat

Concertul din Bucureşti al trupei Simple Minds, reprogramat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul va avea loc pe 15 decembrie, la Sala Polivalentă din Capitală, începând cu ora 20.00, şi face parte din turneul de promovare al celui mai recent album semnat Simple Minds, "Grafitti Soul".

"Graffiti Soul" este cel de-al 15-lea album de studio al trupei Simple Minds. Cu un sound contemporan, dar în acelaşi timp păstrând elementele caracteristice care au definit Simple Minds de-a lungul anilor, "Graffiti Soul" a urcat pe locul zece în topul albumelor din Marea Britanie şi pe locul 9 în European Top 100 Album Chart.

Cu un sound inconfundabil pop-rock şi spectacole live pe măsură, cei de la Simple Minds vor cânta pentru prima oară în Bucureşti, în cadrul unui concert organizat de D&D East Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram.

Repertoriul trupei va cuprinde atât hituri precum ca "Don't You (Forget About Me)", "Alive and Kicking", "Hypnotized", "Mandela Day" şi "Belfast Child", cât şi materiale de pe noul album.

Biletele pentru concertul Simple Minds se pot achiziţiona prin Eventim din reţeaua magazinelor Germanos, magazinele Vodafone, Sala Palatului şi Librăriile Cărtureşti. De asemenea, biletele se pot cumpăra online, accesând www.eventim.ro, www.bilete.ro sau www.blt.ro

Până în data de 29 noiembrie inclusiv, biletele vor avea un preţ special de 190 lei, respectiv 130 lei, în functie de poziţionarea în sală. Începând cu data de 30 noiembrie, biletele vor putea fi achiziţionate la preţul de 220 lei, respectiv 150 lei.

Biletele cumpărate pentru concertul programat iniţial pentru data de 20 noiembrie se pot schimba la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate, iar diferenţa de preţ va fi restituită, acolo unde este cazul.

Înfiinţată în 1977, la Glasgow, Scoţia, Simple Minds este una dintre cele mai îndrăgite trupe ale anilor '80 şi '90, putându-se mândri cu 20 de piese care au ajuns în Topurile 20 internaţionale, în decursul celor peste trei decenii de carieră.

Simple Minds a avut vânzări de peste 35 de milioane de albume, cinci albume pe locul întâi şi a fost votată cea mai bună trupă live de prestigioasa revistă Q.

De-a lungul anilor, Simple Minds a avut nenumărate turnee de stadion, majoritatea sold-out, incluzând trei show-uri în cadrul cărora au fost headlineri pe Stadionul Wembley din Londra.

Vocea solistului Jim Kerr este, fără îndoială, una dintre cele mai bune de pe scena pop-rock, iar stilul Simple Minds a influenţat trupe precum The Killers, Muse, Keane, Moby şi Manic Street Preachers.

În prezent, trupa este compusă din membrii fondatori Jim Kerr, Charlie Burchill (chitară, clape) şi bateristul Mel Gaynor, alături de Andy Gillespie (clape) şi Eddie Duffy (chitară bas).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici