Concertul lui Andrea Bocelli în Bucureşti: De la ce oră este permis accesul publicului

Accesul la concertul pe care Andrea Bocelli îl va susţine sâmbătă, la complexul Romexpo din Bucureşti, este permis cu câteva ore înaintea de începerea spectacolului, informează organizatorii, Project Events.

447 afișări
Imaginea articolului Concertul lui Andrea Bocelli în Bucureşti: De la ce oră este permis accesul publicului

Andrea Bocelli (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Sâmbătă va urca pentru prima oară pe o scenă în aer liber din România Andrea Bocelli, care va concerta la complexul Romexpo alături de invitaţii săi speciali: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul DIV4S, grupul CARisMA, Orchestra Naţională Radio, Corul Radio şi Cezar Ouatu.

Accesul la spectacol se va face pe baza biletului intact şi valid - ce trebuie păstrat pe toata durata evenimentului -, începând cu ora 18.00. Concertul va începe în jurul orei 20.00.

La complexul Romexpo se poate ajunge cu următoarele mijloace de transport: tramvaiele 41 şi 42, liniile RATB 105, 148, 149, 261, 304, 330, 331, 361, metroul, până la Staţia Aviatorilor. Accesul la spectacol se face din Bulevardul Expoziţiei, pe la poarta de intrare C. Există o singură poartă de acces. Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Este interzis accesul cu mâncare, băutură, aparate foto şi aparate de înregistrare audio-video profesionale şi semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cuţite, arme, artificii, scaune, lanţuri, umbrele, animale de companie. De asemenea, spectatorii sunt rugaţi să nu vină la concert cu bagaje, rucsacuri şi alte obiecte voluminoase. Având in vedere că este un eveniment în aer liber, în caz de ploaie, spectatorilor le este recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie, accesul cu umbrele nefiind permis. Participanţii la eveniment sunt obligaţi să se supună controlului corporal.

Ultimele bilete la concert pot fi găsite în magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center şi din incinta Cinema Patria, magazinele Flanco, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro şi andreabocelli.com/ticket. Vânzarea online se încheie vineri la ora 18.00. Pentru a le înlesni fanilor accesul la spectacol, sâmbătă, începând cu ora 10.00, se va deschide un punct de vânzare de bilete şi la Romexpo, la intrarea în parcarea C (Bd. Expoziţiei).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici