Concertul lui James Blunt va avea loc la Romaero (Video)

Concertul pe care cântăreţul britanic James Blunt îl va susţine la Bucureşti, pe 21 februarie, va avea loc la Romaero Băneasa, biletele pentru eveniment având preţurile cuprinse între 100 şi 500 de lei, se arată pe site-ul bilet.ro.

18 afișări
Imaginea articolului Concertul lui James Blunt va avea loc la Romaero (Video)

Concertul lui James Blunt va avea loc la Romaero (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, biletele au preţurile de 100, 150, 220, 250 şi 500 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

 Concertul de la Bucureşti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, intitulat "All the Lost Souls".

James Blunt a debutat cu "Back to Bedlam", album ce a fost compus în Kosovo, în 1999, pe vremea când artistul era încă ofiţer al armatei britanice. "Back to Bedlam" s-a vândut în peste 11 milioane de exemplare, transformându-l rapid pe James Blunt în cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor. Cel de-al treilea single, "You're Beautiful", a fost hitul cu care a dat lovitura, devenind, totodată, primul artist britanic care a dominat topurile americane în ultimul deceniu.

Blunt a câştigat două BRIT Awards şi a avut cinci nominalizări la premiul Grammy. Albumul "All The Lost Souls" (2007) a câştigat Discul de aur pentru vânzări în prima săptămână de la lansare.

You`re Beautiful

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici