Concertul lui Michael Bolton de la Constanţa, mutat de pe 17 iulie pe 30 iulie

Concertul pe care cântăreţul Michael Bolton urma să îl susţină la Constanţa pe 17 iulie se va desfăşura pe 30 iulie, informează organizatorii, International Creative Artists.

126 afișări
Imaginea articolului Concertul lui Michael Bolton de la Constanţa, mutat de pe 17 iulie pe 30 iulie

Concertul lui Michael Bolton de la Constanţa, mutat de pe 17 iulie pe 30 iulie (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Deşi iniţial show-ul a fost anunţat pe data de 17 iulie, organizatorul, International Creative Artists, a obţinut pentru România o dată mai bună, 30 iulie, în plin sezon estival. Locaţia evenimentului va da şi ea un plus de spectaculozitate, concertul urmând să aibă loc pe platoul din zona Porţii 1 a Portului Constanţa", se arată într-un comunicat al International Creative Artists.

Michael Bolton revine în România să promoveze cel mai nou album al său, "One World One Love". Concertul de la Constanţa poartă numele ultimului său hit, "Murder My Heart", melodie care a fost compusă de Bolton împreună cu Lady Gaga.



Biletele la concertul lui Michael Bolton au fost puse în vânzare la preţuri cuprinse între 60 şi 200 de lei şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului din Bucureşti şi din reţeaua magazinelor Germanos, reţeaua magazinelor Vodafone, Librăriile Cărtureşti, Librăriile Humanitas, reţeaua magazinelor Orange şi online, de pe eventim.ro şi bilete.ro.

Spectacolul de la Constanţa a fost inclus pe lista turneului chiar de Michael Bolton, artistul fiind impresionat de dragostea cu care a fost primit de fiecare dată de publicul din ţară. "Voi veni de fiecare dată cu drag în ţara voastră, românii sunt prietenii mei", a spus el fanilor.

Cel mai recent concert susţinut de Michael Bolton în România a avut loc la Bucureşti, la sfârşitul lui iunie 2009.

Michael Bolton a mai concertat la Bucureşti în 2005, iar în 2007, el a susţinut un spectacol la Braşov. În 2008, el ar fi trebuit să susţină un show la Sala Palatului, în decembrie, însă acesta a fost anulat.

De-a lungul carierei sale, Bolton a vândut peste 53 milioane de albume şi single-uri şi a câştigat două premii Grammy şi şase premii American Music. A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle şi mulţi alţii. De asemenea, a scris piese în colaborare cu artişti ca Bob Dylan, BabyFace şi Diane Warren şi a cântat alături de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles şi B.B. King. În 1993, el a pus bazele organizaţiei The Michael Bolton Charities, care oferă asistenţă, educaţie şi adăpost copiilor şi femeilor sărace sau abuzate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici