Concertul pe care Sarah Brightman îl va susţine la Bucureşti, reprogramat pe 13 noiembrie

Concertul pe care cântăreaţa britanică Sarah Brightman trebuia să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 octombrie, a fost reprogramat pe 13 noiembrie, de la ora 20.00, în acelaşi spaţiu, informează organizatorii.

1726 afișări
Imaginea articolului Concertul pe care Sarah Brightman îl va susţine la Bucureşti, reprogramat pe 13 noiembrie

Concertul pe care Sarah Brightman îl va susţine la Bucureşti, reprogramat pe 13 noiembrie

Show-ul de la Bucureşti face parte din turneul mondial "Dreamchaser", început în 2013 şi care va include peste 100 de spectacole pe cinci continente.

Datele turneului din această toamnă au fost modificate din cauza antrenamentelor pe care soprana le desfăşoară intensiv pentru misiunea în spaţiu care va avea loc anul viitor. Sarah Brightman va deveni astfel prima artistă care va înregistra un cântec în spaţiu.

Show-ul adus la Bucureşti este o producţie grandioasă, iar Sarah Brightman cântă alături de propria orchestră, formată din 30 de muzicieni.

Sarah Brightman debordează de pasiune, creativitate şi dorinţa de a-şi depăşi limitele. Albumul "Dreamchaser" este inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spaţiu pe care Sarah o pregăteşte pentru 2015.

Publicul din România va călători în univers împreună cu Sarah Brightman, de-a lungul unui spectacol emblematic. "Dreamchaser" este un show complex, modern şi spectaculos. Vocea angelică a sopranei, care depăşeşte trei octave, ţinuta sa regală şi efectele speciale îl vor purta pe spectator în lumea viselelor. "Vânătorul de vise" - titlul concertului în traducere - va deveni oricare dintre cei prezenţi la eveniment, pe parcursul unui show în care fiecare piesă este o poveste.

Sarah Brightman este considerată soprana cu cele mai mari vânzări din lume şi singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance şi Classic. Sarah Brightman este pioniera genului "classic crossover" şi unul dintre marii artişti ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute şi având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur şi de platină, în peste 40 de ţări.

Single-ul "Time to Say Goodbye", înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard şi au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Barcelona şi 16 ani mai târziu, la Beijing.

Biletele pentru acest concert se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Librăriile Humanitas, Adevărul, Cărtureşti, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Magazinele Diverta, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro şi bilet.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 750 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria I), 350 de lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria a III-a).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici