Concertul pe care Ştefan Hruşcă trebuia să îl susţină pe 8 iunie, la TNB, a fost amânat

Concertul pe care Ştefan Hruşcă trebuia să îl susţină pe 8 iunie, la Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB), a fost amânat, din cauza unor probleme personale ale artistului, informează organizatorii evenimentului, Project Events.

309 afișări
Imaginea articolului Concertul pe care Ştefan Hruşcă trebuia să îl susţină pe 8 iunie, la TNB, a fost amânat

Ştefan Hruşcă (Imagine: Vlad Chirea / Mediafax Foto)

Organizatorii evenimentului se află în discuţii cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, însă, până la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru show-ul de la Bucureşti au la dispoziţie două variante: pot alege să primească banii înapoi pe tichete sau le pot schimba cu unele la alte evenimente organizate de Project Events.

Cei care aleg să primească banii înapoi trebuie să se adreseze reprezentaţilor site-ului de unde le-au achiziţionat sau să meargă la punctul de vânzare. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane şi servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care cei care şi-au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii este 8 iunie - 1 septembrie.

Totodată, cei care au achiziţionat bilete din reţeaua Biletoo.ro şi aleg să le schimbe cu alte tichete trebuie să ia legătura cu un reprezentant Biletoo.ro, trimiţând un email la office@biletoo.ro sau la contact@biletoo.ro.

Ştefan Hruşca, unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică folk şi de colinde din România, a lansat de curând un nou album, "Cântece de-acasă", care conţine melodii de inspiraţie folclorică, din zona Maramureşului, a Bihorului şi a Mureşului.

Ştefan Hruşcă, născut pe 8 decembrie 1957, la Ieud, în Maramureş, a debutat ca artist în anul 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut peste o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici