Concertul Pink Martini de la Timişoara, mutat de la Sala Olimpia la Filarmonica "Banatul"

Concertul pe care Pink Martini îl va susţine în 28 mai la Timişoara, va avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii "Banatul", şi nu la Sala Olimpia, unde fusese anunţat iniţial şi unde va avea loc la acea dată un eveniment sportiv.

312 afișări
Imaginea articolului Concertul Pink Martini de la Timişoara, mutat de la Sala Olimpia la Filarmonica "Banatul"

Concertul Pink Martini de la Timişoara, mutat de la Sala Olimpia la Filarmonica "Banatul" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizatorii concertului Pink Martini de la Timişoara au anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că evenimentul se va desfăşura într-un nou spaţiu, respectiv la Sala Capitol a Filarmonicii "Banatul".

Concertul era anunţat iniţial pentru Sala Olimpia, însă va fi mutat, data şi ora evenimentului rămânând neschimbate - 28 mai, ora 20.00.

"Necesitatea schimbării locului de desfăşurare a concertului este cauzată de calificarea BC Timişoara în finala Diviziei A şi suprapunerea meciului de acasă cu concertul Pink Martini, meci care se poate desfăşura doar la Sala Olimpia. (…) Conducerea Filarmonicii Banatul Timişoara a avut bunăvoinţa de a pune la dispoziţie Sala Capitol, în aceeaşi dată, pentru desfăşurarea concertului. Biletele deja emise rămân valabile pentru spectacolul de la Sala Capitol, deţinătorii acestora urmând a primi primele locuri conform categoriilor de bilet achiziţionate", se arată în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, la faţa locului aceste bilete vor fi echivalate cu noile locuri din sală. Pentru ca acest proces să decurgă cât mai eficient, posesorii de bilete sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa sesizari@plai.ro cu locurile actuale. Aceştia vor primi un răspuns în care vor fi specificate locurile echivalente.

În continuare, bilete se găsesc în reţeaua Eventim - casieriile Teatrului Naţional Timişoara, magazinele Cărtureşti, Humanitas, Orange şi Germanos. Preţul acestora, în funcţie de categoria locului, este de 220 de lei, 170 de lei, 140 de lei, 100 de lei şi 70 de lei.

În cadrul concertului care va avea loc la Sala Capitol, Pink Martini va promova albumul best of, "A retrospective".

Concertul Pink Martini este organizat de către Mainstage, cu sprijinul IHM Total Consult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici