Concertul The Rasmus la Bucureşti - sold out (Video)

Biletele la concertul pe care trupa The Rasmus urmează să îl susţină în Hard Rock Café din Bucureşti au fost vândute în totalitate, informează organizatorii evenimentului.

77 afișări
Imaginea articolului Concertul The Rasmus la Bucureşti  - sold out (Video)

Concertul The Rasmus la Bucureşti - sold out (Imagine: www.therasmus.com)

Pentru show-ul pe care trupa finlandeză urmează să îl susţină pe 16 februarie, au fost puse în vânzare 700 de bilete.

Formaţia din Helsinki a mai fost prezentă în România, în 2007, când a fost unul din capetele de afiş ale festivalului CokeLive, desfăşurat pe Insula Lacul Morii din Capitală.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare "Black Roses", care cuprinde peste 30 de oraşe din Europa.

Membrii trupei au declarat că The Rasmus, înfiinţată la jumătatea anilor '90, a apărut ca o replică la plictiseala de pe scena muzicală finlandeză.

The Rasmus a avut onoarea să deschidă concertele unor trupe celebre precum Red Hot Chili Peppers şi Garbage, dar şi să cânte alături de H.I.M. şi Roxette.

Trupa finlandeză a dat lovitura pe plan internaţional în 2003, cu piesa "In the shadows", de pe LP-ul "Dead Letters".

Cu mai mult de 3,5 milioane de albume vândute în întreaga lume, după opt discuri de aur şi cinci discuri de platină, The Rasmus a lansat anul trecut cel de-al şaptelea material discografic, intitulat "Black Roses", avându-i drept coproducători pe Desmond Child şi Harry Sommerdahl, cunoscuţi pentru colaborările lor cu Kiss, Aerosmith, Alice Cooper şi Bon Jovi.

The Rasmus - "Not like the other girls"

Citeşte şi:

The Rasmus revine în România

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici