Contraceptive virtuale de Valentine's Day, pe Facebook

Membrii Facebook îşi vor putea trimite prezervative în format electronic şi informaţii despre protecţia sexuală prin intermediul unei aplicaţii lansate de Departamentul de Sănătate din New York, informează site-ul ClickZ.

15 afișări
Imaginea articolului Contraceptive virtuale de Valentine's Day, pe Facebook

Contraceptive virtuale de Valentine's Day, pe Facebook

Aproape 7.000 de prezervative electronice au fost trimise în primele 24 de ore de la debutul paginii pe Facebook, iar campania Departamentului de Sănătate a atras o susţinută acoperire mediatică.

Instituţia new-yorkeză a lansat prezervativul NYC de Valentine's Day în 2007, realizând în premieră primul mijloc de protecţie sexuală care poartă însemnele oraşului american.

De atunci, 70 de milioane de prezervative au fost distribuite gratuit, iar ambalajul a câştigat numerose premii la competiţiile de design.

Pagina de Facebook a organizaţiei permite accesarea statisticilor referitoare la SIDA şi contracepţie, făcând trimitere şi la pagina evenimentului "National Condom Day / Ziua Naţională a Prezervativului", 14 februarie.

"Folosind Facebook, putem ajuta milioane de persoane să răspândească informaţii despre metode de contracepţie", a spus doctorul Monica Sweeney de la Departamentul de Sănătate din New York.

Ea a adăugat că această campanie s-a consacrat ca un proiect de succes prin distribuţia a peste trei milioane de prezervative într-o singură lună.

Citeşte şi:

Cadouri surpriză pentru utilizatorii Facebook

Reţeaua Facebook poate genera dependenţă de socializare

Unul dintre fondatorii Facebook, arma secretă a lui Obama

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici