Controversatul Joe Rogan rămâne pe Spotify: un nou acord în valoare de 250 de milioane de dolari pentru podcastul său

  • Spotify reînnoieşte contractul cu Joe Rogan pentru impresionanta suma de 250 de milioane de dolari, ignorând criticile legate de dezinformările privind COVID-19 şi gazduirea unor figuri controversate.
  • Acordul îi permite lui Rogan să îşi distribuie emisiunea şi pe alte platforme şi include un acord de partajare a veniturilor bazat pe vânzările de publicitate, consolidându-i poziţia în topul celor mai populare podcasturi de pe Spotify.
1074 afișări
Imaginea articolului Controversatul Joe Rogan rămâne pe Spotify: un nou acord în valoare de 250 de milioane de dolari pentru podcastul său

Controversatul Joe Rogan rămâne pe Spotify: un nou acord în valoare de 250 de milioane de dolari pentru podcastul său

Spotify a încheiat un contract pe mai mulţi ani cu Joe Rogan, gazda podcastului "The Joe Rogan Experience", pentru suma uriaşă de 250 de milioane de dolari, în ciuda controverselor în curs legate de dezinformările privind COVID-19 şi de gazduirea unor figuri controversate, anunţă Mashable.

Acordul îi permite lui Rogan să îşi distribuie emisiunea şi pe alte platforme şi include un acord de partajare a veniturilor bazat pe vânzările de publicitate, deşi detalii specifice rămân neelucidate.

În ciuda criticilor şi a petiţiilor din partea profesioniştilor din domeniul medical, decizia Spotify de a reînnoi contractul lui Rogan subliniază imensa popularitate a podcastului său, clasându-se constant printre cele mai populare emisiuni de pe platformă.

Acordul anterior al lui Rogan cu Spotify în 2022, în valoare de 200 de milioane de dolari, a stârnit reacţii negative, determinând unii artişti să părăsească platforma şi generând apeluri pentru încheierea emisiunii sale. Cu toate acestea, investiţia continuă a Spotify în podcastul lui Rogan evidenţiază angajamentul său faţă de gazdă, în ciuda criticilor şi controverselor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici