Controverse privind prima piesă Michael Jackson lansată postum. Crezi că Michael este cel care cântă? - VIDEO

"Breaking News", prima piesă originală a cântăreţului Michael Jackson lansată postum - luni, pe internet, de Sony Music şi Epic Records -, a generat deja numeroase controverse, una dintre surorile starului, dar şi mulţi fani ai acestuia contestând autenticitatea înregistrării.

157 afișări
Imaginea articolului Controverse privind prima piesă Michael Jackson lansată postum. Crezi că Michael este cel care cântă? - VIDEO

Controverse privind prima piesă Michael Jackson lansată postum. Crezi că Michael este cel care cântă? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa de discuri Epic Records s-a văzut obligată să publice un comunicat pentru a confirma autenticitatea acestei piese. "Rezultatele cercetărilor noastre şi mărturiile persoanelor prezente în studioul de înregistrare împreună cu Michael Jackson ne oferă certitudinea faptului că este într-adevăr vocea lui", se afirmă în acel comunicat.

LaToya, una dintre surorile lui Michael Jackson, a declarat pentru site-ul TMZ.com, specializat în postarea de informaţii despre celebrităţi: "Am ascultat cântecul şi nu seamănă cu vocea lui".

Şi fanii starului şi-au exprimat dubiile referitor la acest subiect, în comentariile lor despre această piesă, pe site-ul www.michaeljackson.com, unde cântecul poate fi ascultat gratuit timp de o săptămână.

"Îmi pare rău, dar cel care cântă nu este Michael Jackson (exceptând corul de la final). Este un cântec fals!!!", a scris Evagela, una dintre admiratoarele starului american.

"Această schimbare a vocii este cu adevărat suspectă. Nu recunosc tehnica lui vocală. Am dubii mari în această privinţă", a declarat, la rândul său, un alt fan, care şi-a semnat comentariul cu numele Tristanig.

Alţi vizitatori ai site-ului megastarului, cum este cazul lui LuluSong, resping aceste dubii, fiind convinşi că vocea din această piesă aparţine cu adevărat cântăreţului american. "Cântecul este senzaţional, iar el (Michael Jackson, n.r.) este cel mai bun. Pentru mine, el va rămâne întotdeauna cel mai bun!".

"Breaking News" este primul single de pe materialul discografic "MICHAEL", primul album postum al "regelui muzicii pop", care va fi lansat oficial pe 14 decembrie. Piesa ar fi fost înregistrată în 2007, într-un studio din oraşul american New Jersey. Stilul acestei piese pare să se încadreze perfect în maniera în care starul a compus şi înregistrat albumele "Dangerous" (1991) şi "Invincible" (2001).

Versurile acestei piese vorbesc despre hărţuirea mediatică la care a fost supus cântăreţul american. "Toată lumea vrea o bucată din Michael Jackson, jurnaliştii spionează faptele şi gesturile lui Michael Jackson", cânta starul în prima parte a piesei, continuând: "Ei vor să mă vadă căzând, pentru că eu sunt Michael Jackson".

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

În perioada 1 octombrie 2009 - 1 octombrie 2010, cântăreţul american a generat venituri de 275 de milioane de dolari, ocupând prima poziţie în topul celor mai bogate celebrităţi care nu mai sunt în viaţă, alcătuit anul acesta de revista Forbes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici