Copii de grădiniţă au cerut o întâlnire cu primarul

Copiii de la o grădiniţă din Sfântu Gheorghe i-au cerut, printr-o audienţă, edilului şef al oraşului, Antal Arpad, să se întâlnească cu ei, după ce au văzut, într-un desen animat, că un primar este un om important.

779 afișări
Imaginea articolului Copii de grădiniţă au cerut o întâlnire cu primarul

Copii de grădiniţă au cerut o întâlnire cu primarul

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, joi, că mai mulţi copii de la Grădiniţa Napsugar ("Raza Soarelui") au fost, în urmă cu mai mult timp, în audienţă la el, ocazie cu care i-au povestit că au văzut un desen animat în care primarul era un om important şi din acest motiv i-au cerut să aibă o întâlnire cu toţi elevii grădiniţei.

"Cred că este vorba de o vizită importantă şi sunt foarte emoţionat de această întâlnire", a spus Antal, înainte de a-i primi pe copii în sala de şedinţă a Primăriei Sfântu Gheorghe, adăugând că este interesat să vadă ce simt copiii, ce le place în oraş, ce schimbări doresc.

Edilul municipiului Sfântu Gheorghe a menţionat că se bucură de această vizită, declarându-se "onorat" să vadă că micuţii sunt interesaţi de activitatea administraţiei locale.

"Este important să ştim cum arată oraşul în ochii copiilor. Doresc ca Sfântu Gheorghe să fie un oraş în care se simt bine atât cei mari, cât şi cei mici", a spus Antal Arpad.

Cei cincisprezece copii au fost primiţi de Antal Arpad în sala de şedinţă a Consiliului Local, iar micuţii i-au adresat numeroase întrebări, cum ar fi dacă el iubeşte copiii, dacă are părinţi sau dacă lucrează mult.

Micuţii au fost extrem de interesaţi şi de microfoanele montate în sala de şedinţă.

Primarul le-a oferit vizitatorilor cărţi cu poveşti şi poezii, dulciuri şi creioane colorate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici