Copiii cântăreţului Michael Jackson vor apărea într-un nou reality-show

Cei trei copii ai cântăreţului Michael Jackson - Prince, Paris şi "Blanket" - vor apărea în calitate de invitaţi speciali în noul program TV de tip reality-show al unchiului lor TJ Jackson, care se va intitula "The Jacksons: Next Generation", informează contactmusic.com.

3292 afișări
Imaginea articolului Copiii cântăreţului Michael Jackson vor apărea într-un nou reality-show

Copiii cântăreţului Michael Jackson vor apărea într-un nou reality-show

TJ Jackson, care este codeţinător al custodiei celor trei copii ai megastarului, alături de bunica acestora Katherine Jackson, spune că noul reality-show "The Jacksons: Next Generation" va oferi telespectatorilor nord-americani o şansă rară, aceea de a plonja universul intim al familiei Jackson, dar mai ales, să asiste la noile evenimente din vieţile celor trei copii ai starului - Prince, în vârstă de 18 ani, Paris, în vârstă de 17 ani, şi "Blanket", în vârstă de 13 ani -, care s-au întors de curând la şcoală.

TJ Jackson, membru al grupului 3T, va juca şi el în noul serial TV, alături de fraţii şi colegii lui de trupă, Taryll şi Taj. "S-au întors cu toţii la şcoală şi încearcă să se adapteze la noul program al lui Prince, care a devenit student şi merge la facultate", a declarat TJ Jackson.

TJ Jackson, în vârstă de 37 de ani, este foarte mândru de nepoţii săi şi spune adeseori că ei îi amintesc de unchiul lui celebru, care a murit în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani.

"Sufletele lor sunt minunate. Îmi aduc atât de mult aminte de unchiul meu şi acest lucru arată că el a făcut o treabă foarte bună în felul în care i-a crescut pe aceşti copii. Am crescut foarte apropiaţi. Ne simţim mândri de familia noastră", a adăugat el.

Taj Jackson, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit faptul că noua producţie TV va contribui la infirmarea multor zvonuri despre familia sa: "Când deschid televizorul, aud glume despre familia mea, iar 99% dintre ele sunt minciuni. E important să arătăm adevărul".

Taryll Jackson, în vârstă de 40 de ani, a adăugat: "Familia noastră şi unchii noştri au avut o influenţă uriaşă asupra unui număr mare de oameni, iar asta vrem să facem şi noi".

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 85 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului - Paris, Prince Michael şi Prince Michael II, cunoscut şi ca "Blanket" -, alături de TJ Jackson, conform dorinţei starului, exprimată prin testament. Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici