Corn de ciocolată "Obama” vândut într-o patiserie din Alba Iulia

Patronul unei patiserii din centrul municipiului Alba Iulia încearcă să îşi atragă clienţii printr-o metodă inedită, acesta botezându-şi una dintre specialităţile de patiserie "Obama”, după numele noului preşedinte american.

165 afișări
Imaginea articolului Corn de ciocolată "Obama” vândut într-o patiserie din Alba Iulia

Preşedintele SUA, Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patiseria aparţine unui om de afaceri de origine turcă şi oferă, de câteva zile, alături de produsele obişnuite, precum danez cu vişine, ştrudel cu măr sau covrig cu susan, şi coroniţa "Obama".

Specialitatea de patiserie este un corn îmbrăcat în ciocolată care costă 1,5 lei şi este cel mai nou produs lansat de patiseria din Alba Iulia.

"Noi scoatem destul de des produse noi pe piaţă. Acest produs l-am scos imediat după alegerile din America. Produsul are multă ciocolată cu rom şi credem că va fi vândut mai bine având în vedere că poartă numele preşedintele american”, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, Cornelia Ali, administratorul societăţii care deţine patiseria.

Aceasta a spus că produsele de patiserie "Obama" au o mare trecere în rândul clienţilor, mulţi dintre ei cumpărându-le din curiozitate, pentru numele inedit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici