Coşmarul unui terrier care a stat îngropat 20 de zile. Cum a reuşit să iasă singur din capcană

Un terrier, pe numele de Bilbo, în încercarea de a prinde un iepure, a fost atras în vizuina rozătoarei, unde a rămas blocat timp de aproape trei săptămâni.

734 afișări
Imaginea articolului Coşmarul unui terrier care a stat îngropat 20 de zile. Cum a reuşit să iasă singur din capcană

Coşmarul unui terrier care a stat îngropat 20 de zile. Cum a reuşit să iasă singur din capcană

Stăpânii lui au crezut că e pentru ultima dată când îşi vor vedea patrupedul care le-a fost alături şase ani. Pompierii au încercat să îl scoată pe Bilbo din vizuină, dar riscau să îl îngroape de viu, aşa că singura soluţie era ca micul terrier să găsească singur drumul spre ieşire, povesteşte dailymail.co.uk.

Stăpânii au încercat să-l ademeneasă cu diverse tipuri de mâncare, dar nimic nu a dat rezultate. După aproape trei săptamâni de încercări zadarnice de a-l scoate pe Bilbo din gaură, după ce familia deja se împăcase cu ideea ca l-au pierdut, micul aventurier a reuşit să îşi facă drum afară din vizuină.

"Deja pierdusem orice speranţă că Bilbo ar fi încă în viaţă, când am primit telefonul prin care am fost înştiinţaţi că a fost găsit", a declarat stăpâna căţelului, doamna Harwood. "Este un miracol, cum a reuşit să suprtavieţuiască fără apa şi mâncare atata timp", a adăugat doamna Harwood.

Năzdrăvanul căţel a reuşit să iasă abia după ce a fost suficient de slab pentru a-şi face loc afară din gaura în care rămăsese captiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici