Costel Busuioc a câştigat a cincea rundă la "Hijos de Babel"

Costel Busuioc, românul din Spania care a fost supranumit "Pavarotti din Banat" graţie calităţilor sale vocale, dovedite la concursul "Hijos de Babel", a reuşit să câştige şi cea de-a cincea rundă a competiţiei muzicale organizate de televiziunea publică spaniolă, obţinând nota 9 de la juriu.

1 afișare
Imaginea articolului Costel Busuioc a câştigat a cincea rundă la "Hijos de Babel"

Costel Busuioc a câştigat a cincea rundă la "Hijos de Babel"

Potrivit site-ului loshijosdebabel.blogspot.com, Costel s-a clasat, după etapa de miercuri noaptea, pe prima poziţie a clasamentului, interpretând piesa "O sole mio".

În această rundă a fost exclus un concurent din Maroc, Anouar, în timp ce votul popular a fost câştigat de ocupantul locului trei, Karim.

"Pavarotti din Banat" are, după cinci etape, un total de 28 de puncte, cele mai multe dintre concurenţi.

Câştigătorul concursului "Hijos de Babel" va semna un contract cu Sony BMG pentru a urma o carieră muzicală, iar organizatorii emisiunii vor sprijini realizarea unor proiecte în ţările de origine ale celor trei finalişti, finanţate cu ajutorul veniturilor obţinute din descărcarea online a melodiilor lor.

În tinereţe, "Pavarotti din Banat", 33 de ani, a păzit oi, apoi a spălat vagoane în Gara de Nord din Timişoara şi a lucrat ca maseur la un azil. Dornic să asigure familiei sale un trai normal, acesta a plecat în Spania, unde a muncit ca zidar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici