Costel Busuioc a semnat un precontract cu Sony BMG

Costel Busuioc, românul care s-a făcut remarcat în Spania datorită prestaţiei sale la concursul muzical "Hijos de Babel", a anunţat, într-un interviu acordat Radio România Internaţional, că a semnat un contract provizoriu cu Sony, compania care oferă premiul la finalul competiţiei.

59 afișări
Imaginea articolului Costel Busuioc a semnat un precontract cu Sony BMG

Costel Busuioc a semnat un precontract cu Sony BMG

"Eu am semnat un contract provizoriu cu Sony şi, în cazul în care voi câştiga locul I sau locul II sau locul III, va depinde de dânşii ce voi face în continuare şi nu numai de dânşii, depinde şi de familia mea, pentru că pe primul loc este familia mea şi după aceea restul. Este complicat pentru că totul e cu dacă, e cu semnul întrebării", a declarat Costel Busuioc.

Câştigătorul concursului "Hijos de Babel" va semna un contract cu Sony BMG pentru a urma o carieră muzicală, iar organizatorii emisiunii vor sprijini realizarea unor proiecte în ţările de origine ale celor trei finalişti, finanţate cu ajutorul veniturilor obţinute din descărcarea online a melodiilor lor.

Pentru marea finală, care va avea loc pe 12 martie, "Pavarotti din Banat" a pregătit două piese - "Traviata" de Verdi şi "Nessum dorma", cea de-a doua urmând să fie interpretată în cazul în care Busuioc se va clasa printre primii trei câştigători, dintre care va fi ales marele învingător.

În penultima rundă, Costel Busuioc a obţinut un total de 26 de puncte - 10 puncte pentru descărcarea melodiei de pe site-ul concursului, 8 puncte de la juriu şi 8 de la public.

În celelalte şase gale ale competiţiei, Costel Busuioc a cântat "Nessum dorma", "Carusso", "Granada", "Con te partiro", "O sole mio" şi "Ave Maria".

În tinereţe, "Pavarotti din Banat", 33 de ani, a păzit oi, apoi a spălat vagoane în Gara de Nord din Timişoara şi a lucrat ca maseur la un azil. Dornic să asigure familiei sale un trai normal, acesta a plecat în Spania, unde a muncit ca zidar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici