Costel Busuioc câştigă primii bani din muzică la Timişoara

Românul care a câştigat în Spania concursul "Hijos de Babel", Costel Busuioc, supranumit "Pavarotti din Banat", a declarat că a câştigat primii bani din muzică pentru concertul pe care îl va susţine, joi seară, la Filarmonica Banatul din Timişoara.

37 afișări
Imaginea articolului Costel Busuioc câştigă primii bani din muzică la Timişoara

Costel Busuioc câştigă primii bani din muzică la Timişoara

Costel Busuioc a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru prima dată câştigă bani din muzică la evenimentul de la Timişoara.

"Pentru prima dată câştig bani din muzică. Până acum, nu am primit bani de la nimeni. Pentru evenimentul de la Timişoara, am beneficiat de 2.000 de euro", a spus Costel Busuioc.

El a adăugat că nu reuşeşte să îşi ducă familia cu el în Spania din cauza aspectelor financiare.

"Familia este cea mai importantă pentru mine, este viaţa mea. Îi voi lua în Spania la un moment dat, când voi putea financiar să fac asta. Pentru moment, nu se poate", a menţionat Busuioc.

El şi-a întâlnit familia la Timişoara pentru că nu a putut să meargă în satul său din Timiş, la Ghilad. Întreaga familie a stat pe perioada prezenţei lui Costel la Timişoara, la un hotel de trei stele.

Costel Busuioc, numit "Pavarotti din Banat", va participa, joi, la Timişoara, la un concert caritabil dedicat elevilor olimpici, susţinut alături de Filarmonica Banatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici