Video Costel Busuioc, foarte aproape de a câştiga concursul "Hijos de Babel" (Video ProTv)

Costel Busuioc se află foarte aproape de câştigarea concursului "Hijos de Babel", după ce miercuri seara, în cea de-a şaptea şi penultima etapă a competiţiei organizate de televiziunea publică spaniolă a reuşit să se claseze pe prima poziţie, ca şi până acum, obţinând, însă, nota 8 de la juriu.

15 afișări

"Pavarotti din Banat" s-a clasat, după etapa de miercuri noaptea, pe prima poziţie a clasamentului, cu 26 de puncte, interpretând piesa "La donna e mobile", potrivit site-ului loshijosdebabel.blogspot.com.

În această rundă, penultima, Costel Busuioc a obţinut un total de 26 de puncte - 10 puncte pentru descărcarea melodiei de pe site-ul concursului, 8 puncte de la juriu şi 8 de la public. Punctajul a fost relativ mic faţă de etapele precedente, întrucât interpretarea nu s-a ridicat la nivelul de până acum.

În celelalte şase gale ale competiţiei, Costel Busuioc a cântat "Nessum dorma", "Carusso", "Granada", "Con te partiro", "O sole mio" şi "Ave Maria".

Câştigătorul concursului "Hijos de Babel" va semna un contract cu Sony BMG pentru a urma o carieră muzicală, iar organizatorii emisiunii vor sprijini realizarea unor proiecte în ţările de origine ale celor trei finalişti, finanţate cu ajutorul veniturilor obţinute din descărcarea online a melodiilor lor.

În tinereţe, "Pavarotti din Banat", 33 de ani, a păzit oi, apoi a spălat vagoane în Gara de Nord din Timişoara şi a lucrat ca maseur la un azil. Dornic să asigure familiei sale un trai normal, acesta a plecat în Spania, unde a muncit ca zidar.

Fascinaţi de vocea lui, prietenii l-au sfătuit să meargă la concursul "Hijos de Babel", difuzat de televiziunea naţională spaniolă, RTVE, la care a câştigat, miercuri seara, şi cea de-a cincea etapă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici